Τα δύο διαιτητικά λάθη και η ατάκα του Απόλλωνα για τις διαμαρτυρίες

Την καλή παρουσία της ομάδας του και τις επιστροφές στις νίκες σχολίασε, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.
 
Δύο ήταν τα λάθη που έγιναν από τον διαιτητή στην αναμέτρηση στο Τσίρειο, τόνισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή. 
 
«Δεν είχαμε άλλη επιλογή σε αυτά παιχνίδια. Όταν οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί είναι μόνο η νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε στην επιστροφή του Αυγουστή και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε. Σιγά σιγά θα βελτιωθούμε με την επιστροφή του Γιούστε και του Ρομπέρζ. Η ομάδα θα πάρει τον δρόμο της. Ο Γιαννιώτας ήταν εξαιρετικός όπως και ο Αγκίρε. Ο Ζελάγια επανήλθε στα γκολ. Σίγουρα θα δείτε τον Απόλλωνα που θαυμάζατε την προηγούμενη τριετία», ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό .
 
Για την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή, πρόσθεσε «ήταν λες και δεν έφυγε και έχουμε μπροστά μας να βελτιωθούμε που ξέρει καλά ο Σωφρόνης. Ένας άνθρωπος που εκτός από προπονητής αισθάνεται περισσότερο την ομάδα, ήταν και παίκτης και υπάρχει και η δίψα για διάκριση. Η μεγαλύτερη πρόκληση. Πρέπει να τον στηρίξουμε εκ νέου. Ένας άνθρωπος, ο οποίος ενώνει δυνάμεις. Οφείλουμε να τον στηρίξουμε και στα καλά του και τα κακά του για να μας πάρει εκεί που μας αξίζει».
 
«Δύο ήταν τα λάθη, αν και δεν σχολιάζω ποτέ. Η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και η μια φάση που ήταν ξεκάθαρη για το πέναλτι, στο χέρι του Ζελάγια. Ήταν παράβαση και δεν σφυρίχτηκε. Δεν θέλουμε κανένα σφύριγμα, θέλουμε το 50-50 που αρμόζει σε όλες τις ομάδες. Έχει δίκαιο και διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός», κατέληξε για την διαιτησία, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών