Απίστευτος Καραβίδας: Kάμνω ότι θέλω

Έξω από τα δόντια μίλησε για ακόμα μια φορά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), που αναφέρθηκε στην παραίτηση του που έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.
 
Όπως επεσήμανε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM 104, «έχω παραιτηθεί επανήλθα όμως κάμνω ότι θέλω. Στο ποδόσφαιρο ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν μπορώ; Όταν σου ζητάνε στο πάρα ένα να πληρώσεις 40 χιλιάδες, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Πλήρωσα πέντε χιλιάδες πρόστιμο τι να πω σήμερα».
 
«H Δόξα είναι μαθημένη. Δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος σε σχέση με πέρυσι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια, στα υπόλοιπα ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους. Δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα, το αποδείξαμε πολλές φορές. Δεν υπάρχουν παιχνίδια εύκολα», ανέφερε ο Κώστας Χριστοδούλου μετά την ήττα της ομάδας του.
 
Ο πρόεδρος της Δόξας, πρόσθεσε για τα τελευταία γεγονότα για το Μακάρειο στάδιο πως «έχω παραιτηθεί επανήλθα όμως κάμνω ότι θέλω. Στο ποδόσφαιρο ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν μπορώ; Όταν σου ζητάνε στο πάρα ένα να πληρώσεις 40 χιλιάδες, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Πλήρωσα πέντε χιλιάδες πρόστιμο τι να πω σήμερα. Ο ΚΟΑ και η ΚΟΠ πρέπει να βρουν λύσεις γιατί έχουμε τρία γήπεδα, τι πρέπει να τα κάνουμε ένα και να παίζουμε όλοι εκεί. Έχει πέντε χρόνια που θα ξεκινήσει το γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Κατά τα άλλα θέλουμε να κάνουμε γήπεδα, ο καθένας λέει δεν είμαι εγώ. Πάντα μιλώ εγώ και παρεξηγούμαι και η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ δεν μιλάνε. Όλοι τρώνε από το ποδόσφαιρο. Στο τέλος είμαστε ο Καραβίδας θα φύγει και θα φτωχύνει το ποδόσφαιρο. Έχω παράπονο από κάποιους δημοσιογράφους. Πρέπει αν γίνει στην Λεμεσό, της Δόξας δεν πρέπει να γίνει».
 
«Η Εθνική είναι εκεί. Δεν κάνει βήματα προόδου η Εθνική, κάποιοι θέλουν να μειώσουν τις ομάδες. Θα ερχόμαστε δεύτεροι από το τέλος πάντα», κατέληξε για την Εθνική ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ