ΒΙΝΤΕΟ: Οι αποκαλύψεις του Νίκου Χαραλαμπίδη για όλα τα καυτά θέματα της Ομόνοιας

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας έδωσε στη δημοσιότητα, ολόκληρη την συνέντευξη του Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού της ομάδας Νίκου Χαραλαμπίδη στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision.
 
Eκεί, ο παράγοντας της Ομόνοιας μίλησε για το γηπεδικό, τις βελτιώσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα.

«Είναι διαχρονικά ένα όνειρο για τον Ομονοιάτη το γήπεδο. Ήδη ο Προέδρος έκανε κάποιες διαβουλεύσεις για να βρεθεί ο χώρος. Άνοιξε ένα δίαυλος επικοινωνίας με τη Τράπεζα Κύπρου για τις Χαλεπιανιές. Είχε γίνει μια προσπάθεια για το Μακάρειο. Πήραμε επιστολή ότι δεν είναι στα μεσοπρόθεσμα πλάνα του ΚΟΑ για να χαλάσουν το Μακάρειο αλλά να το ανανεώσουν».

Αναφορικά με την περίπτωση του Μακαρείου σταδίου πρόσθεσε: «Δεν τα βρίσκαμε με το ΓΣΠ. Όλοι γνωρίζουν πως το ΓΣΠ δεν είναι φθηνό γήπεδο. Βάζαμε από τη τσέπη για να παίζουμε στο ΓΣΠ τη περσινή χρονιά με εξαίρεση το φιλικό με τον Παναθηναϊκό».

Για το προπονητικό κέντρο που θ' αναβαθμίσουν οι πράσινοι: «Το Ηλίας Πούλλος αναβαθμίστηκε και περιμένουμε ειδική άδεια για να το λειτουργήσουμε. Εκεί θα στεγάζεται και η ακαδημία. 3.500.000-4.000.000 θα είναι ένα περίπου το κόστος του νέου προπονητικού κέντρου της ομάδας μας. Οι Χαλεπιανές είναι μια σωστή τοποθεσία για το γήπεδο».

«Αρχίσαμε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά από τον Ιανουάριο 2019, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις για να διορθωθούν οι αδυναμίες. Τόσο οργανωτικά όσο και στο επιστημονικό κομμάτι. Μέσα στον σχεδιασμό ήταν η πρόσληψη κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Εκεί καταλήξαμε στον Νεόφυτο Λάρκου. Αρχίσαμε διεργασίες για ένα δίκτυο και στο εξωτερικό για scouting. Την ευθύνη γι' αυτό έχει ο Νεόφυτος». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους των πρασίνων ενόψει της φετινής σεζόν: «Ο στόχος πρέπει πάντα να είναι πρωταγωνιστικός όταν είσαι Ομόνοια. Δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο. Ίσως πάρει μια, δυο ή τρεις μεταγραφικές περιόδου. Φέτος έχουμε βάλει στόχο να βρούμε στην Ευρώπη. Την περασμένη αγωνιστική πριν χάσουμε έλεγαν οι φίλαθλοί μας ότι πάμε για πρωτάθλημα».

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά