Ο παίκτης των 2.500.000 στέλνει... μήνυμα στον Ιδιάκεθ

Την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, κατέγραψε ο μεσοεπιθετικός των Λαρνακέων, Ιβάν Φιόλιτς, συνδυάζοντας την εμφάνισή του με γκολ και δύο ασίστ. 

Ο 23χρονος άσος, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά και έδειξε ότι μπορεί ν' αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα πλάνα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ενόψει της συνέχειας. 

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Κροάτη, ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ομάδα στην οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, πριν παραχωρηθεί στη Λοκομοτίβα. Είναι επίσης διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής της χώρας του. 

Ο παίκτης - δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στους Λαρνακείς - αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018, έναντι 2.500.000 ευρώ από τη βελγική Γκενκ. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στο 1.300.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας καταμέτρησης (σ.σ. 10 Ιουνίου 2019) της ιστοσελίδας «Transfermarkt». 

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Βέλγους είναι τετραετές, ωστόσο φέτος κρίθηκε πιο χρήσιμο να πάρει λεπτά συμμετοχής στο εξωτερικό, αφού βρισκόταν εκτός πλάνων του τεχνικού της Γκεντ, Φελίτσε Μαζού.

Οι ολιγόλεπτες εμφανίσεις του Φιόλιτς με Απόλλωνα και Ομόνοια αλλά και η πιο... γεμάτη κόντρα στον Εθνικό, αφήνουν αρκετές υποσχέσεις για τον Κροάτη, ο οποίος έχει το δικό του ξεχωριστό κίνητρο μέσα από την αγωνιστική του παρουσία, έτσι ώστε να δείξει ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή