Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Που ρίχνουν το φταίξιμο στον Απόλλωνα για τους τραυματισμούς

  09/10/2019 11:34
Που ρίχνουν το φταίξιμο στον Απόλλωνα για τους τραυματισμούς

Που ρίχνουν το φταίξιμο στον Απόλλωνα για τους τραυματισμούς

  09/10/2019 11:34
Για την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο των κυασνολέυκων, την κουβέντα που έκαναν οι υπεύθυνοι για τους τραυματίες στον Απόλλωνα αλλά και για την μέχρι τώρα διαιτησία του πρωταθλήματος μας, αναφέρθηκε σε σχόλιο του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 , ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Απόλλων, Φάνος Κιννής.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Όταν αποφασίσαμε να επαναφέρουμε ξανά τον Σωφρόνη στην ομάδα, ξέραμε πως μόνο θετικά θα μπορούσε να φανεί στην ομάδα, Η διακοπή μας βοηθά να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να ήμαστε έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για την επιστροφή του Αυγουστή: «Aπό την στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την επιλογή, θεωρούσαμε ότι ήταν η καλύτερη. Πλέον, ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως δεν έπρεπε να γίνει αυτό και γι’ αυτό είναι εδώ ο Σωφρόνης».

Για τους τραυματίες: «Αν λέγαμε πως δεν μας προβλημάτιζε αυτό το θέμα θα ήμασταν ψεύτες. Έχουμε σπαταλήσει αρκετές ώρες και έχουμε μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους και δεν θα υπάρχουν πλέον τόσοι τραυματισμοί. Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια θα είναι πολύ λιγότερα και οι τραυματισμοί θα μειωθούν».

Για την επανέναρξη: «O Φακούντο θα είναι με την ομάδα. Ο Γιούστε έχει πάει Ισπανία για να τον παρακολουθήσει ο ιατρός τους. Οι υπόλοιποι τρεις, χρειάζονται ακόμη λίγες εβδομάδες για να είναι έτοιμοι».
 

Το σχόλιο του για την διαιτησία: «Ήμαστε διαχρονικά ξεκάθαροι. Θέλουμε τα παιχνίδια θέλουμε να κρίνονται στο γήπεδο. Οι διαιτητές είναι ανθρώπου και κάνουν λάθη αλλά τα εσκεμμένα δεν συγχωρούνται. Και οι δικοί μας ομάδα έχει αδικηθεί αρκετές φορές. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, κάνει τεράστιες προσπάθειες για να φέρει το VAR στη Κύπρο και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τα γραφεία: «Η εταιρία έχει μπει στα καινούργια της γραφεία και σύντομα θα μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε και εσάς (δημοσιογράφους), να τα δείτε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας