Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν χρειάζομαι κουκούλα για να πάω γήπεδο, δεν είμαι ανώνυμος»

  09/10/2019 12:54
«Δεν χρειάζομαι κουκούλα για να πάω γήπεδο, δεν είμαι ανώνυμος»

«Δεν χρειάζομαι κουκούλα για να πάω γήπεδο, δεν είμαι ανώνυμος»

  09/10/2019 12:54
Στο περιβόητο θέμα της κάρτας φιλάθλου, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το σκέπαστρο στη νότια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος», αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον  Super Sport FM 104, τονίζοντας ότι θα κάνουν την έδρα τους… κάστρο.
 
Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε «παλαιότερα τα σωματεία έβρισκαν μαξιλάρι, χρηματιστικά ιδρύματα. Κάθε ομάδα πρέπει αν βρίσκει πόρους από μόνη της για να μπορεί αν ανταπεξέλθει. Μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο θα τη διαχειριστούμε κατάλληλα».
 
«Έχουμε συμφωνία με την cablenet, η οποία είναι ο μεγαλύτερος χορηγός. Τα έσοδα είναι μειωμένα, πρέπει να ξεπεράσουμε εαυτό για να είμαστε συνεπείς. Σε μια ομάδα που χτίστηκε από τον Τιμούρ και της αξίζει το καλύτερο. Είμαι σε επικοινωνία και με τον Πουλλαίδη, προχωρούμε για το καλύτερο», πρόσθεσε για τη συνεργασία της ομάδας με την cablenet.
 
Για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε «εκδίδονται νέες μετοχές και είναι στη διάθεση των πελατών να τις αγοράσουν. Μόλις έχουμε νεότερα θα μπορούμε να μιλήσουμε για νούμερα και στόχους. Χρειάζεται συνέπεια και δεν μπορεί καμιά διοίκηση να ρισκάρει τη φήμη της, είτε εντός είτε εκτός Κύπρου».
 
«Καμιά νομοθεσία δεν μπορεί να κρατήσει τον κόσμο μακριά. Να μιλήσουν με τους αρμόδιους. Ένα θέμα που πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Πας στο σουπερμάρκετ κα δίνεις εκπτωτική κάρτα και ξέρουν τι θα αγοράσεις. Πας στο σουπερμάρκετ και αγοράζεις πάλι με εκπτωτική κάρτα. Δεν έχουμε επηρεαστεί από την κάρτα. Ο κόσμος είναι εκεί. Η κάρτα δεν είναι πρόβλημα. Κάνω εκκλήσεις σε όλους τους Ανορθωσιάτες να έρθουν κοντά στην ομάδα γιατί τους χρειάζεται τόσο, όσο άλλοτε. Δεν χρειάζομαι κουκούλα για να πάω στο γήπεδο, ούτε και να είμαι ανώνυμος», πρόσθεσε ο Ευγένιος Χαμπουλάς για την κάρτα φιλάθλου και τους οργανωμένους.
 
Για το σκέπαστρο στη νότια και τα έργα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Κυρίας δήλωσε «προχωρήσαμε σε βελτιωτικά έργα, όπως η αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου Από εκεί και πέρα έχουμε ιεραρχήσει τι πρέπει να γίνει. Μέχρι σήμερα λειτουργεί με γεννήτριες. Ρεύμα, άλλαγμα καθισμάτων, κλειστό κύκλωμα και σχεδιασμό ενός σκέπαστρου. Πρώτα πρέπει να πάρουμε άδεις και σχέδιο, για να μπορούμε να αιτηθούμε. Πρώτα θα γίνει το σκέπαστρο».
 
«Θεωρώ πως η Ανόρθωση δεν υστερεί σε τίποτα από τους υπόλοιπους που έπαιξαν πέρυσι στην Ευρώπη. Θα κάνουμε το
Αντώνης Παπαδόπουλος κάστρο. Θα έχουμε έδρα και θα την νιώθουν όλοι. Στο τέλος η Ανόρθωση θα βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τις εξουσίες του και να ξέρει τι κάνει και πότε πρέπει. Έτσι είναι πιο εύκολη η δουλειά του καθενός. Είτε πρόεδρος, είτε μέλος του συμβουλίου να μπαίνει σε άλλες δουλειές κάποιου άλλου τότε δεν γίνεται. Αυτό το θέμα το χειρίζονται άλλοι για εμένα έληξε», κατέληξε ο Ευγένιος Χαμπουλάς για τη δουλεία που γίνεται και τους στόχους της Ανόρθωσης.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας