Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Από επίσημα χείλη οι... όροι συμφωνίας των δυο ομάδων για Κωστή

  09/10/2019 17:06
Από επίσημα χείλη οι... όροι συμφωνίας των δυο ομάδων για Κωστή

Από επίσημα χείλη οι... όροι συμφωνίας των δυο ομάδων για Κωστή

  09/10/2019 17:06

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε σε Ελληνική ιστοσελίδα, επισημοποιεί με κάθε τρόπο την μετακίνησε του νεαρού άσσου στο λιμάνι του Πειραιά.

Η αρχική του τοποθέτηση είναι πως, «απομένουν τα διαδικαστικά για να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό. Είναι όλα συμφωνημένα και αναμένουμε την ειδοποίηση προκειμένου να γίνει το ραντεβού για τις υπογραφές» τόνισε ο Γιάννος Χρυσοστόμου.

Για να έρθει στην συνέχεια και να δώσει στην δημοσιότητα ακόμη και τους όρους της συμφωνίας, αναφέροντας, «η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα διατηρήσουμε κι ένα ποσοστό μεταπώλησης» 

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πέρα από τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, «ο Κωστής είναι από τα 12 χρόνια του κοντά μας. Μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στα χέρια του προπονητή μας στα τμήματα υποδομών, Γιώργου Τσιούκα. Προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Τον ωρίμασε γρήγορα ο χαμός του πατέρα του», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου οικονομικών της Νέας Σαλαμίνας. 

Συνεχίζοντας στα κολακευτικά του σχόλια, για τον νεαρό ποδοσφαιριστή κατέληξε πως, «είναι ένα άκρως ταπεινό παιδί και χαμηλών τόνων στην συμπεριφορά του. Θυμάμαι πως το καλοκαίρι όταν του είπαμε πως έχουμε μια διαφορά με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του, μας έλεγε... “δεν πειράζει, εγώ θα κάνω υπομονή και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου”».

«Παίζει με ωριμότητα, λες και είναι 30 ετών»

Στον επίλογο ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας σκιαγράφησε και το αγωνιστικό προφίλ του 19χρονου μέσου, χωρίς να τσιγκουνευτεί και εδώ εγκωμιαστικών σχολίων,

«Διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση κι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια.

Την φετινή σεζόν έχει ωριμάσει απίστευτα και συμπεριφέρεται στα παιχνίδια μας λες και είναι 30 ετών.

Βλέπει όλο το γήπεδο, έχει τρομερή μπαλιά, δεν είναι στατικός και καλύπτει όλους τους χώρους στον άξονα. Πιστεύω ακράδαντα πως μπορεί μέσω σκληρής δουλειάς να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας