Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για την... εξάρτηση από τον Τάαμαρι

  09/10/2019 18:45
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για την... εξάρτηση από τον Τάαμαρι

Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για την... εξάρτηση από τον Τάαμαρι

  09/10/2019 18:45
Για την εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ από τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, αλλά και για την προοπτική του Νικόλα Ιωάννου, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Μιλώντας στον Active, ο Πετεβίνος μίλησε και για τα αγωνιστικά νέα των γαλαζοκιτρίνων.
 
Για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι και τα συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό, τόνισε πως «Αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές. Διαφωνώ ότι υπάρχει εξάρτηση στον Τάαμαρι. Ο Μούσα είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης που μπορεί να προσαρμοστεί το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ πάνω του, αλλά δεν σημαίνει ότι εξαρτάται από αυτόν το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ. Σας λέω με πλήρη επίγνωση αυτού που θα πω, δεν αποκλείω ο ΑΠΟΕΛ σε κάποιες περιπτώσεις να έχει καλύτερη ομάδα χωρίς τον Μούσα στον αγωνιστικό χώρο».
 
 
Για την προοπτική του Νικόλα Ιωάννου, υπογράμμισε πως «Ο Νικόλας είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι από τα πιο δυνατά περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ, καταλήξαμε σε πλήρη συμφωνία μαζί του. Ο Νικόλας όχι μόνο βρίσκεται στην ελίτ, αλλά θα τον χαρακτήριζα ως τον Κύπριο με τη μεγαλύτερη προοπτική. Αυτή είναι μία συμφωνία που υπάρχουν δύο παράμετροι. Ο ποδοσφαιριστής νιώθει ασφάλεια για το μέλλον του και από την άλλη διασφαλίζεται και από πλευράς του ΑΠΟΕΛ το να είναι ισχυρός σε μία διαπραγμάτευση, καθώς αρκετές ομάδες τον έχουν παρακολουθήσει και τις ενδιαφέρει».
 
Για τα αγωνιστικά νέα, ενόψει του αγώνα με την Δόξα το ερχόμενο Σάββατο, είπε πως Ντε Βινσέντι και Εφραίμ θεωρούνται αμφίβολοι, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μπέζιακ σε κάποιο από τα παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας σε λίγες μέρες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας