Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σοβαρές καταγγελίες-«Διαρροή φύλου αγώνος, μια μαύρη σελίδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο»

  10/10/2019 13:01
Σοβαρές καταγγελίες-«Διαρροή φύλου αγώνος, μια μαύρη σελίδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο»

Σοβαρές καταγγελίες-«Διαρροή φύλου αγώνος, μια μαύρη σελίδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο»

  10/10/2019 13:01

Σοβαρές καταγγελίες εξαπολύει η διοίκηση της Pyrgos Limassol Women FC, αναφορικά με την περίπτωση ποδοσφαιρίστριας της ομάδας και τιμωρίας της λόγω υποτιθέμενης εξύβρισης του διαιτητή στο ματς με την Ομόνοια στην 3η αγωνιστική.

Οι διοικούντες της γυναικείας ομάδας υποστηρίζουν ότι υπήρξε διαρροή συμπληρωματικού φύλου αγώνος (σ.σ. το οποίο έφερε την τιμωρία της παίκτριάς τους), ενώ στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έγινε το παραμικρό. 

Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά, γινόμαστε μάρτυρες και παράλληλα θύματα πρωτόγνωρων καταστάσεων.

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής αντιμετωπίσαμε την Ομόνοια Λευκωσίας. Ο αγώνας παρά την κρισιμότητα του ήταν αθλητοπρεπέστατος και έληξε κανονικά. Κανείς μα κανείς απο όσους βρίσκονταν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δεν πρόσεξε να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό και το φύλλο αγώνος που μας δόθηκε μετά το πέρας του αγώνα ήταν καθαρό χωρίς καμία παρατήρηση.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, την επόμενη μέρα του αγώνα ενημερωθήκαμε για αποβολή ποδοσφαιρίστριας μας από τον διαιτητή εντός αγωνιστικού χώρου, για εξύβριση προς το πρόσωπο του, με αποτέλεσμα αυτό να της στερεί το δικαίωμα συμμετοχής ενόψει των προσεχών κρίσιμων αγώνων.

Φαίνεται ότι κάποιοι «καλοθελητές» έκαναν καλά τη δουλειά τους εκτός αγωνιστικών γραμμών και με τη διαρροή συμπληρωματικού φύλλου αγώνος ν΄αναφέρεται σε περιστατικό παίκτριας μας και του διαιτητή μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Εμείς από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να καλέσουμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όπως λάβει τα απαραίτητα μέτρα, καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου ν’ αντιληφθεί ότι με τέτοιου είδους ενέργειες, η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια των μελών του μένουν απροκάλυπτα εκτεθειμένοι στα μάτια του φιλάθλου κόσμου.

Με συνοπτικές διαδικασίες γράφτηκε ακόμη μια ΜΑΥΡΗ σελίδα στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας