Μια Εθνική για... φίλημα που μας φωνάζει ότι άλλαξε

Με ψυχή, καρδιά και σθένος, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, πήρε σπουδαίο διπλό στο Καζακστάν με ανατροπή και σταθεροποιείται για τα καλά στο τρίτο σκαλοπάτι του ομίλου για την προκριματική φάση του EURO 2020. 
 
Η Εθνική μας ομάδα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στην επανάληψη και με τους Πιέρο Σωτηρίου και Νικόλα Ιωάννου, έφερε τα κάτω-πάνω για να πάρει στο τέλος το πολυπόθητο τρίποντο.
 
Καταλυτικό ρόλο στην απόδοση της ανασταλτικής λειτουργίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έφερε όπως διαφάνηκε και στο παιχνίδι η είσοδος των Ζαχαρίου και Σπόλιαριτς στο δεύτερο μέρος, καθώς η αλλαγή στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας ήταν οφθαλμοφανής. 
 
Συνοπτικά, σε ακόμη ένα παιχνίδι, η Εθνική Κύπρου απέδειξε ότι είναι εδώ, προσπαθεί και δεν τα βάζει ποτέ κάτω. Ο κάθε αγώνας και ο κάθε βαθμός, είναι σημαντικός για την ομάδα, κάτι που τονίστηκε άλλωστε πολλάκις και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο Καζακστάν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, με μια άξια συγχαρητηρίων νίκη.  
 
Πλέον, με απολογισμό δέκα βαθμούς, η προσοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τη Ρωσία στο ΓΣΠ, που θα κυνηγήσει το οποιονδήποτε θετικό αποτέλεσμα μαζί με τον κόσμο της, που χρειάζεται τη στήριξή του. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκθείασε τους παίκτες και έδωσε εξήγηση για το σακάκι ο Μπεν Σιμόν
 
Η τελευταία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή της Εθνικής
 
Τέσσερα χρόνια πίσω πρέπει να γυρίσουμε για να βρούμε την τελευταία εκτός έδρας νίκη της Εθνικής μας ομάδας με ανατροπή. 
 
Συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου του 2015, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε την Ανδόρα εκτός έδρας 3-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέστορα Μυτίδη που σκόραρε και τα τρία γκολ.
 
Η Εθνική μας αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην Ανδόρα, μετά το αυτογκόλ του Ντόσα Τζούνιορ, κατάφερε να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα με τα τρία τέρματα του Μυτίδη και να πανηγυρίσει στο τέλος τους τρεις βαθμούς.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 2015 ήταν μια χρονιά που έφερε την Εθνική μας πολύ κοντά σε πρόκριση στα μπαράζ του EURO 2016, όμως, στον τελευταίο της αγώνα στα προκριματικά της διοργάνωσης, στις 13 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Βοσνία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το επόμενο βήμα. Συνολικά, ο απολογισμός της Εθνικής Ανδρών για το 2015 καταγράφει έξι επίσημους αγώνες με δύο νίκες και τέσσερις ήττες. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ