Η παραδοχή για Στεφανέλι στο δελτίο υγείας Ουζόχο και η ομολογία Γιάγκου

«Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο ήταν του Νικόλα Στεφανέλι», ήταν η θέση της Κατηγορούσας Αρχής κατά την ανάγνωση των γεγονότων στην υπόθεση του Κυριακού Γιάγκου, ο οποίος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και βρίσκεται ένα βήμα πριν ακούσει την ποινή του.
 
Κατά τη σημερινή διαδικασία όπου βρίσκεται στο εδώλιο ο Κυριακός Γιάγκου, η Κατηγορούσα Αρχή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στις 8/2 λήφθηκε κατάθεση από λειτουργό του ΚΟΑ, η οποία του παρέδωσε αιματολογικές εξετάσεις βιοχημικού ελέγχου ημερομηνίας 18/1 στο όνομα Νίκολας Στεφανέλι. Οι αναλύσεις αίματος που κατατέθηκαν για τον Ουζόχο, ήταν πανομοιότυπες με του ποδοσφαιριστή.
 
Ο Κυριακός Γιάγκου όταν είχε συλληφθεί αρχικά, μετά την καταγγελία του Νίκου Κίρζη, κράτησε στάση σιωπής, ενώ στη συνέχεια όταν έσφιξε ο κλοιός παραδέχθηκε ότι οι ιατρικές εξετάσεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν του Στεφανέλι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και ο γραφολογικός έλεγχος έκαψε τον Γιάγκου-Τι είχε παραδεχθεί
 
Στις 9/2, διενεργήθηκε έρευνα στο γραφείο του Κυριακού Γιάγκου, κατά την οποία κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. 

Στις 26/3 ο Γιάγκου ανακρινόμενος ανέφερε πως λόγο πίεσης χρόνου και ανάγκης να αγωνιστεί ο Ουζόχο, έλαβε τα αποτελέσματα του Στεφανέλι και δημιούργησε το δελτίο υγείας του Ουζόχο. Από γραφολογική εξέταση διαπιστώθηκε πως η εγγραφή στα έντυπα ιατρικής εξέτασης έγιναν από τον Κυριακό Γιάγκου.
 
Από τη δικανική εξέταση στον Η/Υ του Γιάγκου, ανευρέθηκαν ένας υπέρηχος καρδιάς στο όνομα Ουζόχο, βιοχημικός έλεγχος στο όνομα του Στεφανέλι, αντίγραφο διαβατηρίου του Ουζόχο, αίτηση του ΚΟΑ καθώς και γενική εξέταση αίματος στο όνομα του Ουζόχο, ημερομηνίας 26/1. Ο Γιάγκου στη συνέχεια αφού παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων απέστειλε επιστολή τόσο στον ΚΟΑ, όσο και στον ΑΣΕΑ ζητώντας την ακύρωση του δελτίου υγείας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ