Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το ειρωνικό μήνυμα της Θύρας 9 στους ΑΠΟΕΛίστες για την εισβολή στη Συρία

  11/10/2019 15:43
Το ειρωνικό μήνυμα της Θύρας 9 στους ΑΠΟΕΛίστες για την εισβολή στη Συρία

Το ειρωνικό μήνυμα της Θύρας 9 στους ΑΠΟΕΛίστες για την εισβολή στη Συρία

  11/10/2019 15:43

Απάντηση στην ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ για στήριξη στο YPG και του FSD, έδωσε η Θύρα 9 μέσα από ανακοίνωσή της.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας 1948, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την εισβολή στη Συρία, ενώ ειρωνεύονται τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων καλώντας τους να παρευρεθούν στην πορεία ενάντια στην τουρκική εισβολή στη γειτονική χώρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: To μήνυμα των πορτοκαλί με σπόντες για την τουρκική εισβολή στη Συρία

Η ανακοίνωση:

«Μπράβο στο πανσυφί αποελ που επιτέλους στηρίζει το Αντιφασιστικό και διεθνιστικό Ypg. Μπράβο που στηρίζεται τις διεθνεις ταξιαρχίες του Ypg που μαζί με τους Κούρδους πολεμούν Άραβες, Τουρκμένοι, Τούρκοι, Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι και γενικά ανθρώποι ασχέτως φυλής και έθνους.

Ελπίζουμε όσα θέλουν να εφαρμόσουν στη Βόρεια Συρία το Sdf και το Ypg δηλαδή ομοσπονδία που θα σέβεται όλες τις θρησκείες και τα έθνη να είναι και οι απόψεις σας.

Ελπίζουμε επίσης τώρα που θα έρθουν πρόσφυγες κάποιοι από τον πόλεμο να μην τρέξετε πάλι να σηκώσετε πανό για να παν στα σπίτια τους που θα έχει κατακτήσει ο Αττίλας.

Ξανά μπράβο που βρήκατε τον δρόμο του Διεθνισμού και της αλληλεγύης ενάντια στον Ιμπεριαλισμό είτε είναι Τουρκικος είτε είναι Αμερικάνικος είτε είναι Ρώσικος.

Δεν μπορούμε παρά να σας καλέσουμε και στην αυριανή πορεία καταδίκης της Τουρκικής Εισβολής στη Συρία η ώρα 10 το πρωί στη Πλατεία Οδού Λήδρας.

Ελάτε να βροντοφωνάξουμε έξω ο Τούρκικος Στρατός από την Κύπρο και από την Συρία, ελάτε να βροντοφωνάξουμε ότι "Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους", ελάτε να βροντωφωνάξουμε ότι "Ένας είναι ο εχθρός ο Ιμπεριαλισμός".

Υ.Γ - Περιμένουμε μέσα στην απέραντη βλακεία σας να μας ποστάρετε την σημαία του ψευδοκράτους που σηκώστηκε πριν 12 χρόνια μήπως και βρείτε κάτι να μας πείτε».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας