Το μέλλον του Μπεν Σιμόν στον πάγκο και η μεγάλη πρόκληση της Εθνικής Κύπρου

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στα ΜΜΕ για τον αυριανό (13/10) αγώνα με τη Ρωσία στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Ισραηλινός τεχνικός της Εθνικής ομάδας τόνισε πως η Εθνική μας είναι πανέτοιμη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Ρωσία και στοχεύει σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Παράλληλα, μίλησε και για το δικό του μέλλον στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου.

Αναλυτικά:

«Ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη. Παίζουμε κόντρα σε μια ποιοτική, γρήγορη ομάδα. Τους σεβόμαστε σαν Εθνική. Είδαμε τους αγώνες της, έχω σεβασμό στον προπονητή της. Έχουμε όμως τους δικούς μας στόχους. Θέλουμε να διακριθούμε. Ανυπομονώ για τη μεγάλη πρόκληση. Οι παίκτες μου προοδεύουν και ζητώ από τον κόσμο την στήριξη του».

Για το αν οι παίκτες είναι έτοιμοι για μια μεγάλη νίκη, τόνισε πως «η απάντηση είναι ναι. Κάθε αγώνας είναι ευκαιρία για νίκη. Ναι πιστεύω για μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλο και περισσότερος κόσμος για τον αγώνα με την Ρωσία-Που έφτασε ο αριθμός

Για την αυριανή μας αντίπαλο, υπογράμμισε πως «πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Σε κάθε αγώνα στόχος μας να είναι η νίκη. Δεν θέλουμε να είναι μια ταινία που ξέρεις το τέλος. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Για το μέλλον του στον πάγκο της Κύπρου, είπε πως «το μέλλον μου δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Να τελειώσουν οι αγώνες να τερματίσουμε στη 3η θέση που είναι ο στόχος μας και θα το συζητήσουμε μετά».

Για τον στόχο της Εθνικής μας, είπε πως «έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Η τρίτη θέση. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Μπορεί να μην έχουμε τον στόχο της Ρωσίας και του Βελγίου αλλά έχουμε τους δικούς μας λόγους να θέλουμε τη νίκη».

Τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ανδρέας Καρώ, ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε δείξει κι εμείς τις δυνατότητες  μας. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη.Προέρχομαι από καλά παιχνίδια στην Ιταλία. Ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής μου να αγωνιστώ και θα τα δώσω όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία