Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Αυτοί που έσκιζαν τα ιμάτια τους για τη σημαία του Μερκή, τώρα δεν αντιδρούν»

  13/10/2019 21:21
«Αυτοί που έσκιζαν τα ιμάτια τους για τη σημαία του Μερκή, τώρα δεν αντιδρούν»

«Αυτοί που έσκιζαν τα ιμάτια τους για τη σημαία του Μερκή, τώρα δεν αντιδρούν»

  13/10/2019 21:21

Το δικό του μήνυμα με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, στέλνει το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, που αναφέρεται μεταξύ άλλων στον πανηγυρισμό του Γιώργου Μερκή με την ελληνική σημαία και τις αντιδράσεις που υπήρξαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμμετείχε σε αγώνες Drag Racing ο άτυχος Νεκτάριος-Πάλεψε μα δεν τα κατάφερε (pics)

«Όταν Ελληνόψυχοι οπαδοί φωνάζουν για την αποχώρηση των Βρετανικών Βάσεων από το νησί μας, είναι ακραίοι και εθνικιστές.

Όταν Ελληνόψυχοι οπαδοί φωνάζουν ότι τούτη η Γη είναι Ελληνική και ότι ακόμα υπάρχει κατοχή, είναι σωβινιστές και φασίστες.

Όταν ο Γιώργος Μερκής πανηγυρίζει με τη σημαία του ΕΘΝΟΥΣ του σε ένα γήπεδο που αντίκρυσε το κουρελόπανο του ψευδοκράτους, προωθεί τη βία.

Όταν Τούρκοι αθλητές δηλώνουν τη στήριξη τους στις θηριωδίες της Τουρκίας έναντι των Κούρδων, στην νήσο Κύπρο είναι απλά Κυριακή.

Πέρασαν τόσες μέρες και ακόμη δεν είδαμε αυτούς που έσκιζαν τα ιμάτια τους στη θέα της Γαλανόλευκης στο στάδιο του Μπακού από το Γιώργο Μερκή να αντιδράσουν. Έστω να πουν κάτι. Για ακόμη μια φορά, απέδειξαν την αλλεργία τους σε κάθετι Ελληνικό. Ξετρυπώνουν απ'τις φωλιές τους μόνο όταν διαπιστώσουν ότι σε τούτο το μαρτυρικό τόπο υπάρχουν μάγκες που δεν ξεχνάνε. Την επόμενη φορά παρακαλούνται οι "Unite Cyprus", "Αριστερή Κίνηση Θέλομεν Ομοσπονδία" και άλλοι πολλοί παρόμοιοι φορείς να συγχαρούν τα αδέρφια τους. Μην ντρέπεστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας