Το στολίδι στην προσφυγιά και η εγγύηση της Ανόρθωσης

Για ένα γήπεδο που κατασκευάστηκε και εγκαινιάστηκε περισσότερες από τρεις δεκαετίες πριν, οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης είναι πολύ σημαντικές. Στην περίπτωση της Ανόρθωσης, αυτές θα έπρεπε να γίνουν πολλά χρόνια πριν.

Οι εξαγγελίες των διοικούντων της ομάδας της Αμμοχώστου για αλλαγές και βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έγιναν δεκτές με μεγάλη ικανοποίηση από τον κόσμο της ομάδας. Ένας κόσμος που επέστρεψε μαζικά και είναι στο πλάι των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η μεγαλεπήβολη στόχευση όλων στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να καταστεί κατάλληλο και να τηρεί όλες τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ, για να φιλοξενούνται παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ. Βλέποντας την μέχρι τώρα πορεία των κυανολεύκων της Αμμοχώστου στο πρωτάθλημα, η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι εφικτή να συμβεί. Ως εκ τούτου, οι βελτιώσεις σε πολλούς τομείς θα πρέπει να γίνουν άμεσα, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος στη συνέχεια.

Για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, χρειάζονται πολλά λεφτά, όπως είναι το λογικό. Η παρουσία του μεγαλομετόχου της εταιρείας της Ανόρθωσης Χρίστου Πουλλαϊδη, εγγυάται την φετινή οικονομική σταθερότητα και συνέπεια. Ο εκ Βατυλής επιχειρηματίας, μπορεί να διαβεβαιώσει άπαντες πως φαινόμενα με καταστροφικές διοικήσεις τύπου Ανδρέα Παντελή, δεν θα επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε, αυτή ήταν και η απαίτηση του Τιμούρ Κετσπάγια, πριν να αναλάβει την ομάδα πριν από μερικούς μήνες.


Το ότι, η ομάδα της Αμμοχώστου διαθέτει ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό δεν θύμιζε την έδρα των προηγούμενων χρόνων, είναι γνωστό σε όλους. Η μεγάλη προσπάθεια είναι αυτό να αλλάξει από τη φετινή σεζόν, σε συνδυασμό με την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αυτή αφήνει υποσχέσεις, για την ώρα και είναι έτοιμη να καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο, όπως πάντα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»