Οι ατυχίες που... γονάτισαν την Ομόνοια

Απίστευτα άτυχη στάθηκε η Ομόνοια σε διάστημα λίγων μόνο ωρών, μέσα στις οποίες τέθηκαν νοκ-άουτ οι δύο βασικοί τερματοφύλακές της. Ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο μετά την... καταραμένη όπως εξελίχθηκε Κυριακή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους «πράσινους» διεθνείς τερματοφύλακες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ουζόχο

Ο Φράνσις Ουζόχο μετά από εναέρια μονομαχία με τον Κασεμίρο, πάτησε ασταθώς στο έδαφος με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του και ν’ αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στο 63', στο φιλικό της χώρας του κόντρα στη Βραζιλία.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων εκφράζονται φόβοι για σπάσιμο μετά και τις ειδικευμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης (σ.σ. MRI).  

Έπειτα, ήρθε και ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Παναγή στην ήττα της Κύπρου από τη Ρωσία στο ΓΣΠ. Ο Κύπριος διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο στο 41’. Η τελευταία πληροφόρηση, θέλει τον Παναγή ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πρώτο μήνυμα του Ουζόχο μετά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι πρώτες εκτιμήσεις των δύο περιπτώσεων δεν είναι ενθαρρυντικές, έτσι ενισχύεται η πιθανότητα το τριφύλλι να στερηθεί και τους δύο για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ φυσιολογικά κάνει σκέψεις για απόκτηση άνεργου τερματοφύλακα, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα, αφού στο ρόστερ βρίσκονται οι νεαροί Χαράλαμπος Κυριακίδης και Σάββας Νικολάου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ομάδες δικαιούνται να προβούν σε αντικατάσταση του τερματοφύλακά τους με παίκτη από τη λίστα ανέργων, σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού. 

Οι πράσινοι έχουν αυτή τη στιγμή 14 κοινοτικούς και ξένους εγγραμμένους στο ρόστερ τους, έτσι έχουν μια κενή θέση, την οποία μπορεί να συμπληρώσει το νέο απόκτημά τους.

Ο Φράνσις Ουζόχο βρίσκεται στον κατάλογο Β’ λόγω του νεαρού της ηλικίας του, γεγονός που περιπλέκει σε μικρό βαθμό την υπάρχουσα κατάσταση, αφού ο κανονισμός καλύπτει τον κατάλογο Α’ των ομάδων.

Σε περίπτωση αντικατάστασής του μέχρι τον Ιανουάριο το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα παραχωρηθεί ειδική άδεια έτσι ώστε διευκολυνθεί το έργο των πρασίνων. Σε αντίθετη περίπτωση, το τριφύλλι έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Παναγή, του οποίου ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρός όσο του Ουζόχο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ουζόχο με σπασμένο πόδι

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου