Η απίστευτη σύμπτωση με τους τραυματισμούς του Οκριασβίλι

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας, κόντρα στην Ιρλανδία, το περασμένο Σάββατο, και στην Ανόρθωση υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία, σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση.

Αυτή είναι, ήδη, η τρίτη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν που ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της ομάδας της Αμμοχώστου νιώθει ενοχλήσεις. Είναι ένα στοιχείο που ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Οκριασβίλι αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό και βρισκόταν εκτός κανονικού προγράμματος για μερικό χρονικό διάστημα.

Ο Γεωργιανός επανήλθε στην αγωνιστική δράση, αγωνίστηκε ως βασικός στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην ΑΕΛ εκτός έδρας, όμως πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, υπέστη ελαφρύ τράβηγμα και τέθηκε εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρόβλημα και αγωνία με Οκριασβίλι στην Ανόρθωση

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα, μπήκε στο αρχικό σχήμα για τους αγώνες με Πάφος FC και Απόλλωνα  χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά ο τραυματισμός του στην προχθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Ιρλανδούς, δημιουργεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την Ομόνοια.

Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης ο Γεωργιανός, αλλά έχει μεγάλη ευπάθεια στους τραυματισμούς, όπως φαίνεται. Η ελπίδα όλων στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ο ποδοσφαιριστής και να είναι ετοιμοπόλεμος για τη δύσκολη συνέχεια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ήττα της Εθνικής στο Βουκουρέστι-Δέχθηκε δύο τέρματα σε τρία λεπτά
Δίνει άμεση ρευστότητα στο ΑΠΟΕΛ η επενδυτική πρόταση από Βραζιλία-Τι αποφάσισε το Δ.Σ.της εταιρείας
Στον πάγκο της Ομόνοιας Αραδίππου ο Μαρίνος Σατσιάς
Στα γαλαζοκίτρινα για δύο χρόνια ο Július Szöke-Η ανακοίνωση της ΑΕΛ
Αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας του Πανίκου Κρυστάλλη ο Δήμος Λεμεσού-Εκφράζει βαθιά θλίψη
Σε κατάμεστο γήπεδο θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία η Κύπρος
Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Σάμιος
Έτοιμη για τον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική
Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης