Η απίστευτη σύμπτωση με τους τραυματισμούς του Οκριασβίλι

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας, κόντρα στην Ιρλανδία, το περασμένο Σάββατο, και στην Ανόρθωση υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία, σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση.

Αυτή είναι, ήδη, η τρίτη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν που ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της ομάδας της Αμμοχώστου νιώθει ενοχλήσεις. Είναι ένα στοιχείο που ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Οκριασβίλι αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό και βρισκόταν εκτός κανονικού προγράμματος για μερικό χρονικό διάστημα.

Ο Γεωργιανός επανήλθε στην αγωνιστική δράση, αγωνίστηκε ως βασικός στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην ΑΕΛ εκτός έδρας, όμως πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, υπέστη ελαφρύ τράβηγμα και τέθηκε εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρόβλημα και αγωνία με Οκριασβίλι στην Ανόρθωση

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα, μπήκε στο αρχικό σχήμα για τους αγώνες με Πάφος FC και Απόλλωνα  χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά ο τραυματισμός του στην προχθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Ιρλανδούς, δημιουργεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την Ομόνοια.

Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης ο Γεωργιανός, αλλά έχει μεγάλη ευπάθεια στους τραυματισμούς, όπως φαίνεται. Η ελπίδα όλων στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ο ποδοσφαιριστής και να είναι ετοιμοπόλεμος για τη δύσκολη συνέχεια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση