Η ενδεχόμενη μάχη Ομόνοιας-Τότεναμ για τον Βορμ και η πορεία του άσσου

Άσχημη ήταν η χθεσινή μέρα για την Ομόνοια, αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έχασε τους δυο βασικούς τερματοφύλακες που είχε στο ρόστερ.

Οι πράσινοι, φαίνεται πως είναι στο ψάξιμο για τον άσσο, αφού όπως προνοεί ο κανονισμός, υπάρχει δυνατότητα για την εκάστοτε ομάδα, να προσεγγίσει ποδοσφαιριστή που είναι άνεργος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάει για το μπαμ με πολύπειρο πορτιέρε της Πρέμιερ Λιγκ η Ομόνοια

Όπως βγαίνει προς τα έξω, η κινητοποίηση από την πλευρά των πρασίνων είναι μεγάλη, αφού θέλουν να κλείσει το θέμα όσο το συντομότερο γίνεται, ώστε ο νέος τερματοφύλακας να είναι έτοιμος στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Στην λίστα βρίσκονται αρκετά ονόματα, μεταξύ αυτών, και του 35χρονου Μίτσελ Βορμ, ο οποίος αυτή την στιγμή δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η περίπτωση του μοιάζει δύσκολη, αφού το ψηλό κασέ που θα απαιτήσει ο Ολλανδός αλλά και το ενδιαφέρον της Τότεναμ, κάνουν το έργο δύσκολο.
 
Σύμφωνα και με πληροφορίες από την Μεγάλη Βρετανία, ο Βορμ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τοτεναμ. Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γιορίς, στον αγώνα απέναντι στην Μπράιτον, καθώς και τις εκτιμήσεις των γιατρών της Τότεναμ πως ο Λιορίς θα επιστρέψει το 2020, οι «πετεινοί», ψάχνουν και αυτοί με την σειρά τους τον αντικαταστάτη του Γάλλου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Σοκαριστικός τραυματισμός για Γιορίς στον αγκώνα!

Πάντως, η τελευταία συμμετοχή του Ολλανδού, ήταν με την ομάδα της Τότεναμ, σχεδόν ένα χρόνο πριν. Συγκεκριμένα, στις 24 Οκτωμβρίου του 2018, η Τότεναμ, αγωνίστηκε στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν για το Τσάμπιονς Λινγκ. Ο Ούγκο Λιορίς, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο 79’ με τον Βορμ να τον αντικαθιστά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ουζόχο

Ο Βορμ, άρχισε την καριέρα του από την Ντε Μπος το μακρινό 2005/06. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Σουόνσι και ακολούθως στην Τότεναμ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποχώρησε από την ομάδα του Λονδίνου και από τότε ψάχνει τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ