Το 100αρι της Ομόνοιας, η φημολογία και τα δεδομένα για τον αντι-Ουζόχο

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται άπαντες στην Ομόνοια μετά και τις εξελίξεις στο θέμα των τερματοφυλάκων. Φρανσίς Ουζόχο  και Κωνσταντίνος Παναγή, σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο τέθηκαν νοκ-άουτ, προκαλώντας πονοκεφάλους στους Χένινγκ Μπεργκ και Νεόφυτο Λάρκου.
 
Ότι χειρότερο μπορούσε να φέρει ένας τραυματισμός το έφερε στον Φρανσίς Ουζόχο. Ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου θα αφήσουν τον Νιγηριανό άσσο εκτός γηπέδων για αρκετό διάστημα. Ο χρόνος αποκατάστασης του θα τον αφήσει σχεδόν εκτός για ένα χρόνο, από τα γήπεδα. Πραγματικά κρίμα για τον 20χορνο  τερματοφύλακα, αφού άρχισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.
 
Από την άλλη τα κακά της Ομόνοιας δεν σταμάτησαν στο φιλικό της Νιγηρίας απέναντι στην Βραζιλία. Ο Κωνσταντίνος Παναγή σε μια περίοπτη φάση, γύρισε το γόνατό του, αποχωρώντας και αυτός υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου, έδειξαν οι εξετάσεις με τον Κύπριο διεθνή τερματοφύλακα να μένει και αυτός με την σειρά του νοκ-άουτ για αρκετό καιρό.
 
Οι δυο αυτές περιπτώσεις ανάγκασαν τους ιθύνοντες των πρασίνων να προχωρήσουν σε άμεση κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα. Η ονοματολογία, δίνει και παίρνει από την ώρα που έγιναν γνωστοί οι τραυματισμοί των δυο τερματοφυλάκων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η νέα ατυχία για την Ομόνοια-Την πρόλαβε η Τότεναμ
 
Ένα από τα ονόματα που είχε πέσει στο τραπέζι το διαπραγματεύσεων, ήταν αυτό του 35χρονου, Μίτσελ Βορμ. Η κακοδαιμονία όμως χτύπησε και την πόρτα της Τότεναμ, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Λιορίς, με τον Ολλανδό να προτιμά να γίνει ξανά κάτοικος Λονδίνου. 
 
Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται μέχρι στιγμής, αρκετά ονόματα. Αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αυτά των Παναγιώτη Γλύκου και του Μουέζ Χάσεν. Δύσκολη είναι η περίπτωση του Χάσεν, καθώς το κασέ του είναι αρκετά ψηλό σχετικά με τα στάνταρτ των πρασίνων.
 
Ο 24χρονος, Μουέχ Χάσεν, πήρε χρόνο συμμετοχής με τη  Εθνική Τυνησίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας το προηγούμενο καλοκαίρι, πριν λύσει το συμβόλαιο του με την Νις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Πληρώνει την Ομόνοια για τους τραυματίες η FIFA-Τα ποσά που ζαλίζουν

Από την άλλη πιο εφικτή είναι η περίπτωση του Παναγιώτη Γλύκου. Ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι πιο κοντά στα δεδομένα των πρασίνων αλλά και εδώ η περίπτωση του μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, προέρχεται από ένα μεγάλο τραυματισμό και σίγουρα αυτό θα βάλει σε μεγάλες σκέψεις το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων.

Ότι και να γίνει πάντως οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες αφού οι πράσινοι ψάχνουν άμεσα τον άσσο που θα καθίσει στο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19