Τι κάνουν οι 13 πρώην ΑΠΟΕΛίστες που έφυγαν το καλοκαίρι

Δεκατρείς συνολικά ποδοσφαιριστές τερμάτισαν τη συνεργασίας τους με τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι, και αποχώρησαν από τον Αρχάγγελο. 
 
Ορισμένοι δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα και είδαν την πόρτα εξόδου και για άλλους ενδιαφέρθηκαν ομάδες για την απόκτησή τους. 
 
Δυο μήνες σχεδόν μετά τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η OMADA έψαξε και σας παρουσιάζει τι κάνουν οι πρώην ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων σήμερα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι παίκτες κλειδιά που φέρνουν πονοκέφαλο στον ΑΠΟΕΛ
 
Δείτε πού συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν οριστικά και όχι με τη μορφή δανεισμού από τον Αρχάγγελο.
  • Μίκαελ Φακινέτι
Ολιγόμηνη ήταν η θητεία του Μίκαελ Φακινέτι στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τελικά δεν έδωσε τις λύσεις που αναμενόταν στην άμυνα. Ο Ελβετός αριστερός μπακ, μέτρησε οκτώ συμμετοχές στους γαλαζοκίτρινους και το καλοκαίρι αποχώρησε για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Σιόν της πατρίδας του. Μέχρι σήμερα, ο Φακινέτι μετρά έξι συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της Ελβετικής ομάδας. 
  • Χεσούς Ρουέδα 
Δυο χρόνια στον ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να προσφέρει τα μέγιστα στους γαλαζοκίτρινους, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να μείνει ελεύθερος ο Χεσούς Ρουέδα από τους περσινούς πρωταθλητές. Ο Ισπανός στόπερ επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Εξτρεμαδούρα της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ο Ρουέδα μέχρι σήμερα δεν έχει μετρήσει καμία συμμετοχή στην ισπανική ομάδα. 
  • Γκιγιέρμε Ντελατόρε
H πρώτη αποχώρηση από τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτή του Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στις αρχές της λήξασας σεζόν, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το ρόστερ τον περασμένο Ιανουάριο. Έτσι, ο Ντελατόρε αποχώρησε από τους γαλαζοκιτρίνους με 13 συμμετοχές και πέντε γκολ. O 27χρονος στράικερ, συνεχίζει σήμερα την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης για λογαριασμό της Σουφανμπούρι, που μετρά οκτώ συμμετοχές και τρία γκολ. 
  • Ράφαελ Ρόμο
Μετά από το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ, ο Ράφαελ Ρόμο δεν άργησε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του, αφού έδωσε τα χέρια με τη Σίλκεμποργκ, για ένα χρόνο. Ο διεθνής Βενεζουελάνος τερματοφύλακας, που τέθηκε και απέναντι στον Πιέρο Σωτηρίου της Κοπεγχάγης, κέρδισε ήδη τις εντυπώσεις στο δανέζικο πρωτάθλημα, μετρώντας μέχρι σήμερα έξι συμμετοχές. 
  • Νόρμπερτ Μπάλογκ
Έφθασε στον ΑΠΟΕΛ δανεικός από την Παλέρμο, μετρώντας οκτώ συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, αποχώρησε από τους γαλαζοκίτρινους το καλοκαίρι, αλλά δεν επέστρεψε στην Ιταλική ομάδα. Ο 23χρονος επιθετικός, έδωσε τα χέρια με τη Χαλ Σίτι, η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, την 2η εν τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Ούγγρος επιθετικός, πέρασε δοκιμαστικά κι αφού έπεισε τον προπονητή της ομάδας, αποφασίστηκε να του δοθεί συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα. Μέχρι σήμερα ο Μπάλογκ, δεν μέτρησε καμία συμμετοχή. 
  • Ρέζα Γκουτσανεζάντ
Αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι, μετρώντας 15 συμμετοχές και 3 γκολ συνολικά. Ο Ρέζα Γκουτσανεζάντ, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ζβόλεν της Ολλανδίας. Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές και τέσσερα γκολ, τα οποία μάλιστα πέτυχε σε ένα μόλις αγώνα. 
  • Μιχάλης Χαραλάμπους
Στην Αναγέννηση Δερύνειας συνεχίζει την καριέρα του ο Μιχάλης Χαραλάμπους, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι. Ο 20χρονος επιθετικός, μετρά μέχρι σήμερα δυο συμμετοχές στην ομάδα της Δερύνειας.
  • Μηνάς Αντωνίου
Ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ έμεινε το καλοκαίρι ο Μηνάς Αντωνίου, ο οποίος συνεχίζει πλέον στην ΑΕΛ. Ο 25χρόνος ποδοσφαιριστής πέρσι κατά το δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Ένωση από τον ΑΠΟΕΛ, καταγράφοντας 17 συμμετοχές και πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τον ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή. Μέχρι στιγμής στην ΑΕΛ μετράει τρεις συμμετοχές. 
  • Λέο Νατέλ
 
Αν και υπήρχε επιθυμία από τον ΑΠΟΕΛ για την παραμονή του Λέο Νατέλ, τελικά οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στη Σάο Πάολο το καλοκαίρι. Ο 22χρονος εξτρέμ, αν και επέστρεψε στην ομάδα απ' όπου ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, ακόμη δεν έχει πάρει λεπτά συμμετοχής. 
  • Κωστάκης Αρτυματάς 
Στην Ανόρθωση συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κωστάκης Αρτυματάς, μετά την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μέχρι σήμερα κατέγραψε φουλ τέσσερις συμμετοχές, υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια. 
  • Κύπρος Χριστοφόρου
Ποδοσφαιριστής με κάθε επισημότητα της Νέας Σαλαμίνας έγινε το καλοκαίρι ο Κύπρος Χριστοφόρου. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στους ερυθρολεύκους την περασμένη σεζόν ως δανεικός, συνεχίζει στην ομάδα της Αμμοχώστου καθώς συμφώνησε σε όλα η διοίκηση της ομάδας με την αντίστοιχη των γαλαζοκιτρίνων. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων, ο Κύπριος παίκτης αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ και έτσι η Νέα Σαλαμίνα τον απέκτησε με ελευθέρα μετεγγραφή. Μέχρι σήμερα, μετρά πέντε συμμετοχές με την ομάδα της Αμμοχώστου. 
  • Καρλάο

Ήρθε στον ΑΠΟΕΛ το 2014 και αγωνίστηκε για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων, κάτι που ανάγκασε την Τορίνο να τον αποκτήσει το 2017. Απέδειξε αρκετές φορές πως αποτέλεσε από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Για δύο χρόνια έπαιξε δανεικός στους πρωταθλητές, όπου και έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να είναι σε κάποια ομάδα μέχρι σήμερα. 

  • Καζού
Οι γαλαζοκίτρινοι, αν και επιχείρησαν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Καζού, που είχε μια εξαιρετική σεζόν στην ομάδα, δεν τα κατάφεραν, με τον 24χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να μετακομίζει στην Μπράγκα, που μετρά μέχρι σήμερα τρεις συμμετοχές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου