Η επιστροφή της ομαλότητας στον Απόλλωνα και η έδρα που κρύβει παγίδες

Η έλευση του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα επανέφερε την ομαλότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την «λαίλαπα» του Ιβάν Βουκομάνοβιτς.

Ο Κύπριος τεχνικός δουλεύει πάρα πολύ, κατά τη διάρκεια της διακοπής, ούτως ώστε να βελτιώσει τα λάθη και τις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Από την άλλη, δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα από μόνος του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να δούμε τις αγωνιστικές απαιτήσεις και επιδιώξεις του Αυγουστή να υλοποιούνται, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επιπρόσθετα, αυτός περιμένει το αγωνιστικό ανέβασμα κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι βρίσκονταν σε αδράνεια επί Βουκομάνοβιτς ή υπέφεραν από προβλήματα τραυματισμών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο ηλεκτρικός πάγκος του Κίρζη στον Απόλλωνα

Βεβαίως, και θα χρειαστούν πολλές και συνεχόμενες νίκες, ούτως ώστε η ομάδα της Λεμεσού να επανέλθει, πολύ σύντομα, σε τροχιά πρωταθλητισμού. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν μια πολύ καλή αρχή, όμως, θα χρειαστεί συνέπεια και συνέχεια από όλους.

Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα της Λεμεσού μεταβαίνει σε μια πολύ δύσκολη έδρα, για να αντιμετωπίσει την πολύ καλή φετινή ομάδα του Εθνικού Άχνας. Ένα παιχνίδι, το οποίο κρύβει αρκετές δυσκολίες και «παγίδες».

Την τελευταία πενταετία, μάλιστα, η αχνιώτικη ομάδα έχει κάνει πολλές «ζημιές» στην έδρα της προς τον Απόλλωνα στον θεσμό του πρωταθλήματος. Τον Ιανουάριο του 2016,ο Εθνικός υποχρέωσε τη λεμεσιανή ομάδα σε ήττα με 2-0, ενώ περίπου ένα χρόνο αργότερα, η ισοπαλία με 2-2, ανάγκασε την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το παιχνίδι, είχε σκοράρει κόντρα στην τωρινή του ομάδα, ο Εμίλιο Ζελάγια.

Στον Απόλλωνα, ασφαλώς και δεν θέλουν να επαναληφθούν παρόμοια αποτελέσματα, με αυτά που γράψαμε πιο πάνω. Στο χέρι των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή, είναι να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής