Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι»-Πόσο θα μείνει εκτός ο Αραγιούρι

  16/10/2019 11:35
«Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι»-Πόσο θα μείνει εκτός ο Αραγιούρι

«Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι»-Πόσο θα μείνει εκτός ο Αραγιούρι

  16/10/2019 11:35

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Πάφου, μίλησε ο Πολύβιος Πάλιουρας σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Παφιακής ομάδας, στάθηκε στην σημαντικότητα της νίκης απέναντι στην ομάδα αλλά και στην συνέχεια που πρέπει να δώσει η ομάδα του για να ανέβει.

Για τον Αραγιούρι ανέφερε πως θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες.

 
Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη ειδικά για ψυχολογικούς λόγους. Παραμένουμε προσγειωμένοι, κερδίσαμε μια από τις καλύτερες πομάδες του πρωταθλήματος. Πάμε την Κυριακή και πάλι κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο να πάρουμε τη νίκη».
 
Για την ομάδα: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες και να έχουμε μι ανοδική πορεία. Θέλουμε να διατηρήσουμε ένα σύνολο που να δώσει σταθερότητα».
 
Για την διακοπή: «Ήταν πολύ ευεργετική η διακοπή για εμάς αφού θέλουμε να περάσουν όσο περισσότερο χρόνο οι ποδοσφαιριστές μας μαζί. Χάσαμε δυστυχώς τον Αραγιούρι που θα μείνει εκτός 4 εβδομάδες εκτός. Αναμένεται να τον έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες.
 
Για τους τραυματίες: «Έχουμε και τον Τόρες που σίγουρα θα είναι εκτός. Αρχές του Νοέμβρη επιστρέφει και ο Μπεριγκό. Ο Ιμπραχίμ και ο Τόρες θα επιστρέψουν μετά από αρκετούς μήνες».
 
«Γενικά είναι πολύ νωρίς όμως, υπάρχουν ποδοσφαιριστές να καλύψουν ο ένας τον άλλο. Θέλουμε απλά να έχουμε ανοδική πορεία και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας