H Coca-Cola σας στέλνει σε ντέρμπι της Premier League

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα μεγάλα αστέρια της Premier League, του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον κόσμο δίνει στο κοινό η Coca-Cola. Το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό στέλνει δύο τυχερούς και ισάριθμα άτομα της επιλογής τους να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό ντέρμπι της Premier League, του πρωταθλήματος που συγκεντρώνει τα βλέμματα σε διεθνές επίπεδο.
 
Ο μηχανισμός για συμμετοχή στην κλήρωση είναι απλός: Από τις 17 ως και τις 30 Οκτωβρίου, με την αγορά οποιασδήποτε πολυσυσκευασίας Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero και Coca-Cola Stevia (8x330ml ή 6x330 ml) από τις υπεραγορές Αλφαμέγα και χρησιμοποιώντας την κάρτα ανταμοιβής τακτικών πελατών Social Family Card, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για δύο άτομα, για να παρακολουθήσει ένα ντέρμπι της Premier League.
 
Το μεγάλο δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, έξοδα διαμονής και εισιτήρια για τον αγώνα. Εκατοντάδες άλλοι τυχεροί θα εξασφαλίσουν συλλεκτικά δώρα όπως μπάλες ποδοσφαίρου, ασύρματα ακουστικά, Bluetooth ηχεία και άλλα.
 
Αναφερόμενος στο διαγωνισμό, ο κος. Ξάνθος Χατζηγιάννης, Customer Marketing Manager της Α/φοί Λανίτης, επεσήμανε: «Η Coca-Cola είναι ταυτισμένη με το ποδόσφαιρο απολαμβάνοντας τις χαρές και συγκινήσεις του, πάντοτε μέσα από μια σχέση σεβασμού και ευγενούς άμιλλας. Σε συνεργασία με τις υπεραγορές Αλφαμέγα στέλνουμε δύο φιλάθλους για να ζήσουν τον παλμό και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός μεγάλου ντέρμπι της Premier League. Η εμπειρία παρακολούθησης ενός τέτοιου μεγάλου αγώνα δεν μπορεί παρά να μείνει χαραγμένη στο μυαλό του νικητή της κλήρωσης για όλη του τη ζωή».
 
Το κοινό δεν έχει παρά να απολαύσει το αγαπημένο του αναψυκτικό εξασφαλίζοντας τις πολυσυσκευασίες Coca-Cola από τις υπεραγορές Αλφαμέγα και να διεκδικήσει εκτός από το ταξίδι και εκατοντάδες άλλα αναμνηστικά δώρα.
 
Α/φοι Λανίτη
Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπουςΗ Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola,Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και τα chips Τσακίρης.
               
 
Σχετικά με την The Coca-Cola Company:
Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι μια total beverages company, προσφέροντας περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη ποτά σε πάνω από 200 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, πέρα από τα brands Coca-Cola, κάποια από τα μεγαλύτερα ροφήματα παγκοσμίως, όπως τα ροφήματα φυτικής προέλευσης AdeS με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, τους χυμούς και νέκταρ Del Valle, τη Fanta, τον καφέ Georgia, το τσάι και τον καφέ Gold Peak, το Honest Tea, τα smoothies και χυμούς innocent, τους χυμούς Minute Maid, τα αθλητικά ποτά Powerade , τους χυμούς Simply, το smartwater, τη Sprite, το vitaminwater και το ZICO coconut water. Ανανεώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας, μειώνοντας παράλληλα τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και φέρνοντας καινοτόμα νέα προϊόντα στην αγορά.
 
Παράλληλα, προσπαθούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα μέσω της εξοικονόμησης νερού και την προώθηση της ανακύκλωσης. Μαζί με τους εμφιαλωτές μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας ξεπερνάει τους 700.000 εργαζόμενους, ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, και ακολουθήστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook και LinkedIn

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ