Η παραδοχή Χαρίτου για το παγκόσμιο φαινόμενο στην Ομόνοια

Για παγκόσμιο φαινόμενο έκανε λόγο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Αντρέας Χαρίτου μετά από δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0. 

Ο πρώην τερματοφύλακας των πρασίνων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στην Ανόρθωση, αλλά και την δυσκολία του νέου τερματοφύλακα να μπει από την αρχή στα δύσκολα.

Αναλυτικά: 

«Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο να βλέπεις να τραυματίζονται οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες μιας ομάδας σε μια ημέρα. Δεν νομίζω να έχει ξανά συμβεί. Ακούσαμε για τον Ντόσα ότι θα είναι εκτός για δυο εβδομάδες, μακάρι να ήταν και οι δικοί μας για δυο εβδομάδες. Ακόμα και να αποθεραπευτεί ο Ουζόχο, μέχρι να βρει ξανά τη φόρμα του, θα φτάσει το τέλος της περιόδου», ήταν το πρώτο του σχόλιο σχετικά με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ουζόχο.

Όσο αφορά την πορεία της Ομόνοιας μέχρι στιγμής ανέφερε πως, «το έχουμε πει πολλές φορές πως αυτή η Ομόνοια δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όχι μόνο από τα αποτελέσματα, είναι και οι εμφανίσεις και πολλά άλλα που δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές», ανέφερε ως πρώτο σχόλιο.
 
Συνεχίζοντας πως, «πάντα οι απαιτήσεις είναι υψηλές στην Ομόνοια. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει, αν μπορεί για το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει τα παιχνίδια με τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια. Γιατί όχι να μην μιλούν για μεγαλύτερους στόχους;
 
Για την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή μετά από ένα τόσο πολύ σοβαρό τραυματισμό, δήλωσε πως, «μόλις πληροφορήθηκα ότι τραυματίστηκε ο Ουζόχο, είπα ότι έχουμε τον Παναγή που έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Είχε αποκτήσει και μια αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια. Ακόμη και ο κόσμος πίστευε ότι δύσκολα θα δεχόταν γκολ. Σίγουρα επηρεάζει ψυχολογικά την ομάδα».
 
Ο πρώην τερματοφύλακας των πρασίνων αναφέρθηκε και στο αν ο νέος τερματοφύλακας μπορεί να αντεπεξέλθει σχολιάζοντας, «αυτό είναι ένα σενάριο που έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Είναι πως εξελιχθεί το παιχνίδι. Λογικά, ο τερματοφύλακας που θα έρθει έχει την ποιότητά που πρέπει. Θα βρει μια καινούργια ομάδα, νέους παίκτες και θα είναι σε ένα περιβάλλον που θα αγωνίζεται πρώτη φορά. Δεν θα είναι αρνητικό ή θετικό. Ο προπονητής τερματοφυλάκων θα τον πληροφορήσει για κάποια πράγματα. Όπως για τα φάουλ του Ράγιος, ή κάποιοι που δοκιμάζουν σουτ από μακριά να τα έχει υπόψη του».
 
Κλείνοντας ανέφερε πως, «αν καταφέρει να το πράξει, θα είναι σημαντικό. Αυτό θα σημαίνει πως θα έχει περάσει τρία ντέρμπι αήττητη και αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο και στην ψυχολογία».
 

Δειτε Επισης

Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα
Εντός της επόμενης εβδομάδας ανακοινώνει την απόφαση του ο Λοΐζιδης
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρώην διαιτητής, Χάρης Γλυκύς
Δημοσθένους: Θα είμαι αντίπαλος του Λοϊζίδη αν δεν έχει άλλο υποψήφιο, αν μείνει δεν θα αλλάξει κάτι
Την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στην Αρμενία
Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα