Ο Ουζόχο θέλει... η Ομόνοια μπορεί

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Φράνσις Ουζόχο την περασμένη Κυριακή δημιουργεί ένα πολύ μεγάλο κενό, κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας.
 
Πλέον, ο διεθνής Νιγηριανός τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το επόμενο χρονικό διάστημα επί ισπανικού εδάφους, με στόχο να επανέλθει το συντομότερο πίσω στην αγωνιστική δράση.
 
Η αγάπη και η εκτίμηση που έχουν οι οπαδοί της Ομόνοιας στον Ουζόχο έχουν φανεί προ πολλού, με τον Νιγηριανό κίπερ να προβαίνει σε μια μεγάλη υπόσχεση προς αυτούς, χθες το βράδυ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το συγκινητικό μήνυμα του Ουζόχο με υπόσχεση στους Ομονοιάτες
 
«Αυτό είναι για όλη την πράσινη οικογένειά μου. Σας υπόσχομαι ότι θα ξαναφορέσω αυτά τα χρώματα και θα κρατήσω αυτή την υπόσχεση. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά μαζί είμαστε η Ομόνοια. Η αγάπη που μου δείξατε από τότε που ήρθα στην ομάδα, είναι τεράστια και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το δει ο κόσμος. Ομόνοια Αιώνια!», τόνισε ο Αφρικανός κίπερ σε χθεσινή του ανάρτηση στα social media.
 
O ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα πως θέλει να μείνει στους πράσινους και τα επόμενα χρόνια, αλλά το όλο θέμα είναι περίπλοκο για την ώρα.
 
O Νιγηριανός, ανήκει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία σαφώς και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη, οι πράσινοι θα κάνουν την προσπάθειά τους για την αγορά του παίκτη από την ισπανική ομάδα άμεσα και θα φανεί σε λίγο καιρό τι θα συμβεί.
 
Θα πρέπει, όμως, η Ομόνοια να πραγματοποιήσει μια γενναιόδωρη προσφορά για να κάνει δικό της τον Ουζόχο και εκεί είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες την ομάδα της Λευκωσίας και ήδη ψάχνουν τους τρόπους για να γίνει αυτό πραγματικότητα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ