Τι θα έκανε ο Αντωνίου αν ήταν στη θέση του Ντολ

Την δική του άποψη για την μέχρι στιγμής πορεία του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για το πρωτάθλημα γενικότερα, κατέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.
 
Τόνισε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0,  πως Ανόρθωση και Ομόνοια επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και ελπίζει να μην διαψεύσουν τις προσδοκίες των οπαδών τους.
 
Ο Αντωνίου τόνισε για το αυριανό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Δόξα πως «θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο προσέγγισης του αγώνα, μετά την περσινή ήττα. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα μπουν στο γήπεδο και αν δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι δεν θα μπορούν να κερδίσουν. Αν ήμουν στη θέση του Ντολ, θα προετοίμαζα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μεγάλη καριέρα του Λούκα Χατζηλούκα στον ΑΠΟΕΛ
 
Για την γενικότερη πορεία του ΑΠΟΕΛ, είπε πως «πιστεύω πως το ευτύχημα είναι πως ξεκινά το απαιτητικό πρόγραμμα, όχι με τους πιο δύσκολους αγώνες. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να αποκτήσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση, ενόψει της συνέχειας. Πέρσι, η ήττα κόντρα στη Δόξα προκάλεσε σοκ σε όλους μας, αλλά στη συνέχεια χάσαμε πολλούς βαθμούς στο ΓΣΠ με υποδέστερους αντιπάλους. Από την άλλη, κερδίσαμε 4 φορές τον Απόλλωνα και πήραμε το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να δείχνεις ανωτερότητα για να παίρνεις τους βαθμούς. Αν δεν παίξεις καλό ποδόσφαιρο, τότε όλες οι ομάδες μπορούν να σου κάνουν την ζημιά».
 
Σχολίασε για το πρωτάθλημα, λέγοντας πως «χαίρομαι για το ανέβασμα των Ανόρθωσης και Ομόνοιας. Ανήκουν στην ελίτ του ποδοσφαίρου μας. Απόλλων και ΑΕΚ, έχουν σταθερότητα και εμπειρία και θα είναι εκεί. Η Ομόνοια και η Ανόρθωση επανέρχονται και έχει λείψει ο ανταγωνισμός τους προς τον ΑΠΟΕΛ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή