Η ώρα που προβληματίζει και οι απουσίες του Απόλλωνα

Τις ενέργειες που έγιναν τις τελευταίες μέρες για τα παιδιά προσφύγων, το προσεχώς παιχνίδι με τον Εθνικό και τα αγωνιστικά νέα, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Sport Fm 95.
 
«Φέτος η ομάδα συμμετείχε στο welcome to football. Είχαμε αρκετούς συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, δημιουργήσαμε την ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία στελεχώθηκε από 20 πρόσφυγες. Έγιναν εκπαιδευτικά σεμινάρια. Προσφέραμε αρκετή χαρά σε νεαρά παιδιά προσφύγων, που ξενιτεύτηκαν σε μικρή ηλικία», δήλωσε ο Φανούριος Kωνσταντίνου, για τις ενέργειες που έγιναν από τον Απόλλωνα τις τελευταίες μέρες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Το συγκινητικό βίντεο του Απόλλωνα για τα προσφυγόπουλα της Συρίας
 
Για το παιχνίδι με τον Εθνικό, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων ανέφερε «είναι μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα το Δασάκι και ο Εθνικός. Ειδικά φέτος με τον Εκγωμίτη στον πάγκο είναι ιδιαιτέρα ανταγωνιστικός. Αλλά από την άλλη οφείλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Στις 20:00 ώρα είναι σαν να λες του άλλου μην έρθεις. Πολύ λίγοι θα μπουν στο κόπο να θυσιάσουν την ώρα τους από το Σαββατοκύριακο για να έρθουν. Το ορισμό δίνει η Ομοσπονδία, αλλά το τελευταίο λόγο τον έχουν τα τηλεοπτικά κανάλια, γιατί επιθυμούν να μην συμπίπτουν οι ώρες με άλλους αγώνες. Όπως και να έχει θα παλέψουμε για όλο τον κόσμο του Απόλλωνα και αυτά είναι ζητήματα που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας».
 
«Ψύχας, Γκακπέ, Αντωνιάδης, Βασιλείου και Πρέιρα θα είναι εκτός. Ο Περέιρα είναι καθαρά προληπτικά για κερδίσει ακόμη μι εβδομάδα. Αν κάποιος ανεβάσει ρυθμούς, αφού υπολείπεται μια προπόνηση, μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή», πρόσθεσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου για τους τραυματίες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα