Το αντίο των γαλαζοκιτρίνων στην άτυχη Ελένη

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της άτυχης, Έλενας Νικολάου, η οποία έπασχε από οξεία λευχαιμία, ενημέρωσε μέσω του διαδικτύου η οικογένειά της, με τον προσωπικό λογαριασμό της 26χρονης στο facebook, να κατακλύζεται από συγκηνιτικά αποχαιρετιστήρια μηνύματα. 

Όπως αναφέρει η οικογένεια της Έλενας, η 26χρονη άφησε το τελευταίο της χαμόγελο παρά τη δύναμη, τη μαχητικότητα και την αισιοδοξία που είχε η μικρή για να νικήσει αυτό τον αγώνα, που δυστυχώς η μοίρα και το θέλημα του Θεού ήταν να την πάρει τόσο γρήγορα. 

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΑΕΛ, αποχαιρετά την άτυχη Έλενα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος… Έχασε τη μάχη, έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η 26χρονη Έλενα
 
Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια της φίλαθλου μας Ελένη Νικολάου, που παρά την μεγάλη μάχη που έδωσε με την οξεία Λευχαιμία, δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία της Ελένης Νικολάου θα γίνει γνωστή   σύντομα από την οικογένεια της.

Καλό ταξίδι Ελένη μας 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»