Αποχαιρετά την Κύπρο ο Σόσιν-Το συγκινητικό μήνυμα πρώην ΑΕΛίστα

Το δικό του ξεχωριστό αντίο στον πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης του Απόλλωνα και του Άρη, Λούκας Σόσιν δίνει ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, Άδωνις Χριστοδούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο φόβος και τρόμος των αντιπάλων που αγωνίστηκε σε Ομόνοια και Ανόρθωση

«Λούκας Σόσιν μετά από 17 χρόνια στην Κύπρο και παίζοντας σε τρεις ομάδες μας όπου βγήκε 4 φορές πρώτος σκόρερ ήρθε η ώρα να γυρίσει στη πατρίδα του Πολωνία και πέρασε να με αποχαιρέτησει. Στο καλό φίλε μου και σε ευχαριστούμε για ό.τι πρόσφερες στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Έτσι ξένοι πρέπει να έρχονται για να ανέβει το δύσμοιρο ποδόσφαιρό μας», ήταν το μήνυμα του Άδωνι Χριστοδούλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Ο σπουδαίος Πολωνός επιθετικός ήρθε στην Κύπρο το 2002 και αποτέλεσε έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου χτίζοντας τ' όνομά του σε Απόλλωνα, Ανόρθωση και Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το διακύβευμα και οι εξετάσεις προόδου του Απόλλωνα στο Δασάκι

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας