Ο αγαπημένος του Μάτιτς και αυτό που τον εντυπωσιάζει στον Μιχαΐλοβιτς

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Ούρος Μάτιτς.
 
Ο Σέρβος μέσος μίλησε για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή αλλά και τον συμπαίκτη με τον οποίο κάνει περισσότερη παρέα εκτός αγωνιστικού χώρου (σ.σ. Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήρθαν σαν βόμβες αλλά ακόμη δεν... έπαιξαν
 
Οι δηλώσεις του:
 
Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου παίκτης όταν ήσουν μικρός; «Είμαι πάντα μεταξύ δύο όταν δέχομαι αυτή την ερώτηση. Ο ένας είναι ο Κακά και ο άλλος ο Ζιντάν, Και γέρνω προς την επιλογή του Ζινταν. Ήταν πάντα ένας ιδιαίτερα προικισμένος ποδοσφαιριστής».
 
Ποια είναι η ομάδα που μπορείς να χαρακτηρίσεις ως την παιδική σου αγάπη; «Στη Σερβία οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με τον δίλημμα Ερυθρός Αστέρας ή Παρτιζάν. Η οικογένειά μου πάντα υποστήριζε τον Ερυθρό Αστέρα και έτσι ακολούθησα την παράδοση».
 
Ποιος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να αποτελέσει για σένα τον ιδανικό συμπαίκτη; «Θα μπορούσε να ήταν ο αδελφός μου γιατί ξέρουμε πάρα πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Όμως επειδή λατρεύω το ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 1990 και της αρχής του 2000. Θα έλεγα ότι αν γινόταν να παίξω με συμπαίκτη τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο θα ήταν ονειρικό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: ΑΠΟΕΛ-Δόξα (ενδεκάδες)
 
Είσαι προπονητής. Και πρέπει να διαλέξεις να έχεις στην ομάδα σου ή τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Ποιον θα διάλεγες; «Μπορώ να διαλέξω και τους δύο; Και τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Και υπόσχομαι ότι δεν θα τους χρησιμοποιώ μαζί. Θα έχω τον Ρονάλντο για το Τσάμπιονς Λιγκ και τον Μέσι για το πρωτάθλημα…»
 
Πες μου ποιον παίκτη θεωρείς, σε ό,τι αφορά στην θέση του επιτελικού μέσου που αγωνίζεσαι ως κορυφαίο της ιστορίας και ποιον θεωρείς ως κορυφαίο αυτή τη στιγμή: «Για μένα ο καλύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε αυτή την θέση είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Και το ξεκαθαρίζω γιατί κάποιος μπορεί να πει για πιο παλιούς ποδοσφαιριστές ότι η επιλογή μου έχει να κάνει ξεκάθαρα με το τι έχω δει εγώ στο γήπεδο. Για την σημερινή εποχή θεωρώ ότι ο καλύτερος παίκτης στην συγκεκριμένη θέση είναι ο Μέσι»
 
Προτιμάς αμυντικό ή επιθετικό ποδόσφαιρο; «Προτιμώ σίγουρα επιθετικό ποδόσφαιρο όμως η αλήθεια είναι ότι χωρίς καλή άμυνα τότε δεν μπορείς να έχεις καλή επίθεση. Είναι δύο στοιχεία αλληλένδετα. Και εγώ ως ποδόσφαιριστής προσπαθώ να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου επιθετικά ή και ο ίδιος να σκοράρω όμως την ίδια ώρα πρέπει να παίζω και δυνατή άμυνα».
 
Με ποιον μοιράζεσαι το δωμάτιο; Ποια είναι η σχέση μεταξύ σας; «Μοιράζομαι το δωμάτιο με τον Ντράγκαν (σ.σ Μιχαήλοβιτς). Προέρχεται από το μικρό χωριό Jasenica (με μόλις 900 κατοίκους) της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Είναι πάρα πολύ κοντά στα σέρβικα σύνορα. Έχουμε πολύ καλή σχέση και με εκπλήσσει το γεγονός ότι παίζει σε διάφορες θέσεις με σχετική ευκολία. Όμως του πάει καλύτερα ως δεξιός οπισθοφύλακας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο