Το ίδιο έργο,η επιτακτική ανάγκη και στο βάθος... Καραμπάχ

Για ακόμη φορά ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει τη νίκη με τη ψυχή στο… στόμα. Οι γαλαζοκίτρινοι, για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και αν η Δόξα, ήταν καλύτερη αποτελεσματικότητα τότε θα μιλούσαμε σίγουρα με άλλη γλώσσα για τον αγώνα.

Ένα παιχνίδι, όπου από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο του λεπτό ο ΑΠΟΕΛ, είχε την φλύαρη υπεροχή της μπάλας και ήταν ακίνδυνο. Σωστά στημένη ήταν στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Τόμας Ντολ αλλά απ’ ότι φαίνεται η ντεφορμέ κατάσταση δεν λέει να περάσει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Τα παιδαριώδη λάθη της Δόξας που έδωσαν τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ

Πολύ σωστά και επίκαιρα ήταν τα σχόλια του Γερμανού τεχνικού μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ντολ ανέφερε πως, «όλα είναι ευθύνη του προπονητή; Κάποιος πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο». Το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός πως έγινε έντονη κριτική προς το πρόσωπο του τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων, γύρω από το θέμα των επιλογών του αλλά σήμερα φάνηκε πως η ευθύνη βαραίνει και τους ποδοσφαιριστές.

Ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει το έκανε με την σειρά του. Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται άμεση ανάκαμψη σε όλα τα επίπεδα. Οι εμφανίσεις αυτές σύντομα θα μεταφραστούν και σε αποτυχίες αλλά και ήττες. Πρέπει και ο ίδιος να βρει τι είναι αυτό που απουσιάζει από τους ποδοσφαιριστές τους. Ίσως τα κίνητρα που μπορεί να έχουν. Αλλά και πάλι ότι και να γράψεις μπορεί να αμφισβητηθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξαναχτύπησε με αυθόρμητη ατάκα ο Πετρίδης φεύγοντας από τα αποδυτήρια

Η καραμέλα των τελευταίων εβδομάδων, πως πρέπει οι ποδοσφαιριστές που αντέχουν αυτό το βάρος να βγουν μπροστά και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους πρέπει να σταματήσει. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο, σε μια κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται.

Ίσως και οι δηλώσεις του Πραξιτέλη Βούρου, να λένε πολλά. Ο Ελλαδίτης αμυντικός, ανέφερε πως πρέπει σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές να βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και όχι να προτρέχουν αλλά και να έχουν άλλο παιχνίδι κατά νου.
Το παιχνίδι της Πέμπτης, είναι ένας πρόωρος τελικός για τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι σύμφωνα και με τα τελευταία νέα που προκύπτουν από τους Αζέρους το κλίμα θα είναι εξαιρετικά εχθρικό. Ως εκ τούτου εμφανίσεις σαν τις σημερινές, πρέπει να μείνουν πίσω, γιατί η Καραμπάχ έδειξε πως βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα.

Από εκεί και πέρα, η αλλαγή του Γκέντζογλου δεν έδειξε να είναι κάτι ανησυχητικό. Οι επόμενες μέρες σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν. Από την άλλη ο Μπέλετς, όπως και ο Μπέζιακ θα είναι έτοιμοι για την μεγάλη μάχη. Τα φώτα στρέφονται σε Ντε Βινσέντι και Εφραίμ που κάνουν μάχη για να επιστρέψουν και να φτάσουν να αγωνιστούν. Αν και αρκετά δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν το παρών τους, υπάρχει ακόμη η μικρή ελπίδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου