Για τον Ουζόχο, τον Παναγή και τον αέρα της... κορυφής

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος σε ένα ντέρμπι από τα… παλιά. Οι δυο ομάδες έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το μηνύματα που έστειλαν είναι άκρως ενθαρρυντικά. 

Η Ομόνοια, σήμερα τίθεται αντιμέτωπη με αρκετά μικρά αλλά σημαντικά θέματα που μπορούν στο τέλος της ημέρας να παίξουν τον δικό τους ρόλο για την τελική έκβαση του αγώνα. Αρχικά, οι πράσινοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά από την πρώτη φετινή ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Πάφο. Κατά δεύτερον, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ έχουν να αντιμετωπίσουν μια εξαιρετικά φορμαρισμένη Ανόρθωση σε ένα γήπεδο που θα μοιάζει καζάνι που φλέγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: 20 χρόνια πριν… Όταν Κίκης και Σεραφείμ «έβγαλαν μαχαίρια» στο Παπαδόπουλος

Τρίτο και πιο σημαντικό είναι να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις ατυχίες που προέκυψαν, με τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Τέταρτο, με πιθανή νίκη οι πράσινοι θα… αναπνέουν αέρα κορυφής μόνοι χωρίς αντίπαλο. Πέμπτο και τελευταίο η φανέλα βασικού που θα πάρει ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από το ποδόσφαιρο και σίγουρα αυτό είναι κορόνα γράμματα για τον Νορβηγό τεχνικό.
Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ, έχουν στήσει ένα πολύ ωραίο σύνολο την φετινή χρονιά. Ποδοσφαιριστές, με χαρακτήρα, ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο αλλά και ποδοσφαιριστές με τεράστια ποιότητα αλλά και επαγγελματισμό.

Είναι γραφικό να αναφέρουμε πως η Ομόνοια μπορεί να αποδράσει με το διπλό από το Αντώνης Παπαδόπουλος. Και φυσικά μπορεί να το κάνει, φτάνει να παρουσιαστεί όπως πρέπει, αλλά και όπως μας συστήθηκε από την αρχή του χρόνου.
Πέραν των Ουζόχο, Παναγή και Μίκου λόγω τραυματισμών, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ούτε ο Γκόμες και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πράσινη υπεροχή στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα, μπορεί να γίνει με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, αριστερά της άμυνας ο Λέσιακς και δεξιά ο Μαυρίας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λούφτνερ και Λάνγκ. Στο χώρο του κέντρου Κούσουλος και Γκόμεθ έχουν πλεονέκτημα, εκτός και αν πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά την φετινή χρονιά ο Κατελάρης. Στη θέση του επιτελικού μέσου αναμένεται να επιστρέψει ο Τιάγκο. Ο Εζρά θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο και ο Μποτεάκ στο δεξί. Στην αιχμή του δόρατος θα βρίσκεται ο Ντάρμπισαϊαρ.

Πάντως, το μόνο σίγουρο πως επιτέλους θα ζήσουμε ατμόσφαιρα… ντέρμπι μετά από αρκετό καιρό. Οι φίλοι των δυο ομάδων έχουν κάνει ανάρπαστα τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους με τις πρώτες ενδείξεις να λένε για 8 χιλιάδες κόσμου στις κερκίδες του Αντώνης Παπαδόπουλος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο