Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πως είδαν οι προπονητές το ματς στο Παραλίμνι

  20/10/2019 19:35
Πως είδαν οι προπονητές το ματς στο Παραλίμνι

Πως είδαν οι προπονητές το ματς στο Παραλίμνι

  20/10/2019 19:35
Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε χαρούμενος από τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ, ενώ ο Σιβιέρο δήλωσε πως η εικόνα της ομάδας του Παραλιμνίου πρέπει να βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια.
 
Αναλυτικά:
 
Πουρσαϊτίδης: «Καλησπέρα. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και κρατήσαμε επιτέλους το 0 παθητικό. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Δίκαιη η νίκη γιατί είχαμε ξεκάθαρες φάσεις αλλά η ΕΝΠ μας έβαλε πίεση. Η νίκη συνδυάστηκε με τις 100 συμμετοχές του Κων/νου Μηνά, είναι ευχάριστο. Μεγάλες ομάδες χάνουν πόντους, είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά και μπράβο στον κόουτς της ΕΝΠ γιατί έδειξε πως κάνει δουλειά. Δεν πρέπει να απογοητέυονται και εύχομαι να μην κινδυνεύσει η ΕΝΠ».
 
Σιβιέρο: «Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για τους 3 βαθμούς στη Νέα Σαλαμίνα. Σκέφτομαι πως θα μπορούσαμε να πάρουμε 1 πόντο. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και δοκιμάσαμε πράγματα. Ξέρω πως πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Είμαι λίγες μέρες εδώ και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες και τη θέληση που δείχνουν. Χάσαμε βαθμούς και δεν είναι καλό. Πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Ευχαριστώ ξανά, θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας