Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η ατάκα του Κίκη για το.... τζεγκενιό του Εθνικού

  21/10/2019 09:33
Η ατάκα του Κίκη για το.... τζεγκενιό του Εθνικού

Η ατάκα του Κίκη για το.... τζεγκενιό του Εθνικού

  21/10/2019 09:33
Για τη νίκη επί του Απόλλωνα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM, δήλωσε πως κάθε μέρα γίνεται αγώνας επιβίωσης, ενώ μίλησε και για το όπλο της καλής πορείας της ομάδας. Αναφέρθηκε πως στην ομάδα της Άχνας, δεν υπάρχει κανένας... τζεγκένης ποδοσφαιριστής στο ρόστερ.
 
Αναλυτικά:
 
Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε τύχη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έδωσαν ψυχή και ζήτησαν τη νίκη, όπως ήρθε. Παίξαμε με σοβαρότητα και πειθαρχία και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Όσο περνά ο χρόνος και δεν σκοράρει η μεγάλη ομάδα, η μικρότερη έχει την ευκαιρία να κερδίσει. Συγχαρητήρια σε όλους, εμείς κάνουμε αγώνα επιβίωσης, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, το παλεύουμε καθημερινά. Η σκληρή δουλειά είναι το όπλο μας. Τώρα αρχίζουμε, οι διαφορές δεν μετρούν, πήραμε κάποιους βαθμούς, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παλεύουμε. Το τζεγκενιό δεν φέρνει καλό αποτέλεσμα. Εμείς δεν έχουμε τζεγκένιες παίκτες. Είμαστε εντός στόχων και θέλουμε να τους διατηρήσουμε. Υπάρχει τρομερή οργάνωση, αλλά εύχομαι να το τελειώσουμε και να μείνουμε στην κατηγορία».
 
 
Για τον Εγκωμίτη: «Τον Γιώτη Εγκωμίτη θα τον στηρίξουμε, είναι τίμιο και εργατικό παιδί. Εγώ του κάνω και αυστηρή κριτική».

Για το οικονομικό: Υπάρχει μεγάλη δυσκολία με τα κριτήρια, αν δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις, τότε σου αφαιρούνται βαθμοί. Έχω ραντεβού την Πέμπτη με τον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Μιχαηλίδη για το οικονομικό και για τα θέματα των προσφυγικών ομάδων. Το παν είναι να είμαστε οργανωμένοι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας