Καραβίδας: Αν πέσουμε κατηγορία, θα πάω στο χωριό μου να αγοράσω ένα κοπάδι

Την άποψη του πως το ρόστερ της Δόξας είναι το καλύτερο στην ιστορία της εξέφρασε ο πρόεδρος της, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας».
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, τόνισε τι θα κάνει, εάν η ομάδα της Κατωκοπιάς υποβιβαστεί τη φετινή χρονιά.
 
Αναλυτικά:
 
«Το ποδόσφαιρο είναι σαν τον ιππόδρομο. Πέρσι ξεκινήσαμε εντυπωσιακά και τελειώσαμε άσχημα, ελπίζουμε φέτος να γίνει τοαντίστροφο. Ήταν σαν τα αυτογκόλ τα γκολ που δεχθήκαμε προχθές κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Δεχθήκαμε άλλα τρία αυτογκόλ. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας, κάποιος θα την πληρώσει ακριβά. Ο προπονητής μας θα βρει τους τρόπους για να βελτιωθούμε. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα μας και ο Χατζηλούκας θα βρει τους άσους».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα. Υπάρχει ο ενθουσιασμός της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, σιγά σιγά ανεβαίνει το επίπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ κοιμάται ακόμα αλλά είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας θα ανακάμψει. Κάθε χρόνο κερδίζουμε μεγάλες ομάδες και γιατί όχι να μην κερδίσουμε την Ανόρθωση; Ήρθε η ώρα να μαζέψουμε βαθμούς».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Περιμένει το... ξέσπασμα στο ΓΣΠ ο Καραβίδας

Για την απουσία του Χατζηλούκα από τον πάγκο: «Η απουσία του προπονητή μας από τον πάγκο επηρεάζει, καθώς οι παίκτες είναι δεμένοι μαζί του».

Για τα έργα στο γήπεδο: Περιμένουμε να σταλεί επιστολή από το Προεδρικό προς τον ΚΟΑ, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τα έργα με το γήπεδο. Περιμένω να δω πότε θα ξεκινήσουμε για να ησυχάσω. Τα γήπεδα είναι καλά, δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν πρέπει να λέμε πως το Μακάρειο είναι ακατάλληλο, γίνονται συνέχεια βελτιώσεις.

Για τα αγωνιστικά: Επιστρέφει ο Ασαμόα και όλοι βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή. Υπάρχει πλούσιο ρόστερ και είναι το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της Δόξας. Δεν υπάρχει περίπτωση η Δόξα να πέσει κατηγορία. Αν πέσουμε κατηγορία, τότε θα πάω στο χωριό μου να αγοράσω ένα κοπάδι και να παραιτήσω το ποδόσφαιρο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου