Η αποθέωση του Μανθάτη για τον νικητή Τιμούρ

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης Γιώργος Μανθάτης παραχώρησε δηλώσεις για το χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, την γενικότερη πορεία της ομάδας της Αμμοχώστου, αλλά και για τον κόσμο.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, αποθέωσε τον Τιμούρ Κετσπάγια, τονίζοντας πως έχει το μέταλλο του νικητή και του πρωταθλητή.
 
Αναλυτικά:
 
«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ήταν ντέρμπι με πάθος και θέαμα. Με χαροποιεί που επιλέχθηκα για να βοηθήσω στη νέα εποχή, αφού τα τελευταία χρόνια δεν πήγαμε και τόσο καλά. Θέλουμε να επιστρέψουμε σε τίτλους και διακρίσεις με τον φανταστικό κόσμο μας. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον δεν πρέπει να χάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στην άμυνά σου, το γκολ μπροστά θα έρθει, αλλά δημιουργήσαμε μπροστά πολλές φάσεις».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό που συγκίνησε τον Τιμούρ και το... respect στην Ομόνοια

Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί και η Ομόνοια έχει πολλούς καλούς παίκτες και δεν την αδικεί η βαθμολογική της θέση».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Είναι ένας προπονητής με τίτλους και διακρίσεις στην καριέρα του. Αυτό που μου είπε είναι πως πάμε για το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ο συνδυασμός του με την Ανόρθωση μπορεί να δώσει πολλά πράγματα. Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή και το μέταλλο του νικητή».

Για τον κόσμο: «Είχα πολύ καιρό να νιώσω τη δυναμική του κόσμου. Ανατρίχιασα σε κάποιες στιγμές από το τι ένοιωσα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο. Δεν έχω άγχος στην Ανόρθωση, νιώθω πολύ καλά. Ο παλμός του κόσμου σου δίνει την ώθηση να συνεχίσεις».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και τον εαυτό του: «Έχουμε οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Τα αποδυτήρια θα πρέπει να τα συγκρατούν κάποιες ηγετικές μορφές. Παίρνω πολλά από τους Σίλντενφελντ και Ράγιος, ο οποίος νιώθει πολύ καλά. Είμαι πολύ κοντά με τους Ελλαδίτες, τον Εγγλέζου, τον Σίλντενφελντ. Είμαστε όλοι κοντά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ζω το παρόν και θέλω να το απολαύσω. Το καλοκαίρι έχει ο Θεός».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου