Η αυστηρή κριτική Μαλέκου σε ΑΠΟΕΛίστες, Τιμούρ και Τάμαρι

Στην επόμενη μέρα του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Μαλέκος, μιλώντας στον Active.

Ο Μαλέκος άσκησε τη δική του κριτική για τα τεκταινόμενα του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Σωφρόνη Αυγουστή. 

Οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια: «Είναι γεγονός πως μου αρέσει ο Τιμούρ, ο τρόπος που δουλεύει. Θεωρώ πως φέτος με την επιστροφή του δίνει νέο χρώμα στο πρωτάθλημα είτε το θέλουμε, είτε όχι. Έχει την δική του προσωπικότητα. Με μια καλή Ανόρθωση και με μια καλή Ομόνοια, είναι άλλο πρωτάθλημα, είναι δεδομένο αυτό. Αυτό που είδα στην αρχή, δεν υπήρχαν ισορροπίες σε καμία ομάδα. Φαινόταν πως θα δούμε γκολ, όμως μετά το 25λεπτο, βρήκαν τα πατήματα τους και έγινε πιο σφικτό το παιχνίδι».

Για την Ανόρθωση: «Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε κάτι ιδιαίτερο. Ήταν αρκετά κάτω ο Ράγιος και ο Σαντίκ, εκεί στοίχισε στην Ανόρθωση. Αργή κυκλοφορία μπάλας. Ο ίδιος (σ.σ. Ράγιος) πιστεύω ήταν κάτω. Είναι ένας παίκτης που ξεκλειδώνει άμυνες, δίνει κάθετες. Και καλή άμυνα να υπάρχει, μπορεί να την ξεκλειδώσει. Θεωρώ πως δεν ήταν σε καλή μέρα. Όταν το 10άρη του δεν είναι σε καλή μέρα, υστερεί θεωρώ όλη η ομάδα. Δεν είχε καλά πατήματα ούτε ο Σαντίκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σαντίκ και Αρτυματάς πονοκεφαλιάζουν τον Τιμούρ

Για την Ομόνοια: «Η Ομόνοια φαινόταν πως την σόκαρε το παιχνίδι με την Πάφο, ήταν πιο μουδιασμένη, γι’ αυτό και το 0-0. Δεν νομίζω να υστέρησε ο Φαμπιάνο. Θα δείξει στην πορεία αν έχει χαρίσματα, δεν μπορείς να τον κρίνεις από ένα παιχνίδι. Θεωρώ πως έχουν επηρεάσει όλη την ομάδα οι δύο σοβαροί τραυματισμοί».

Για το αν θα φτάσουν ψηλά στη βαθμολογία: «Είμαι σίγουρος πως και οι δύο θα είναι στα ψηλά μονοπάτια. Θα παλέψουν και οι δύο για την Ευρώπη, ακόμα και το πρωτάθλημα. Δεν το αποκλείω. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες που δεν είναι στα καλύτερα τους, ο Απόλλων και ο ΑΠΟΕΛ. Δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης και την αποχή των άλλων φιλάθλων: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ελπίζω να παραδειγματιστούν. Πρέπει να είναι τροφή. Φταίει ο κόσμος, η δουλειά του είναι να πάει στο γήπεδο, όχι να κάθεται στην καφετέρια και να κρίνει, είναι δικαιολογίες και χωρκατιλλίκια. Να σου πω για τον ΑΠΟΕΛ; Δικαιολογείται όποιος ΑΠΟΕΛίστας δεν πάει στο γήπεδο; Που ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει τα πάντα με πρωταθλήματα και Ευρώπη; Πρέπει να έχει 10.000 σε κάθε παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Οι προτροπές Πετρίδη στη φυσούνα και η άλλη όψη της νίκης του ΑΠΟΕΛ

Για την αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του. Φαίνεται αυτό, δεν είναι φορμαρισμένη η ομάδα».

Για το ντεφορμάρισμα του Τάμαρι: «Υπάρχουν γεγονότα. Οι διακοπές, τα πολλά παιχνίδια, υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι έχει παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ και να μην είναι δικαιολογία ότι δεν είναι αυτή που είναι».

Για τον Απόλλωνα: «Δεν θα αναφερθώ στην ήττα. έχουν γίνει λάθη από την αρχή της σεζόν. Η επιστροφή του Σωφρόνη δεν είναι λάθος, όμως το όλο σκηνικό δεν είναι υγιές. Θα βρει τα πατήματα του με τον Σωφρόνη, δεν τίθεται θέμα. Σκέψου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ να έρθει άλλη, ποιος θα του κάνει κριτική; Ο Κίρζης ή ο κόσμος; Δεν είναι υγιές αυτό. Έστησαν λαϊκό προσκύνημα για να έρθει».

Για τον Χριστοφή: «Έπρεπε να έχει μεγαλύτερες αποδόσεις στην Ομόνοια. Ακόμη δεν του βρήκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα με Γκέντζογλου, Μπέλετς και Εφραίμ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια