Μοίρασαν το... καρπούζι στα δυο ΑΕΛ και ΑΕΚ

Όλα ίσα στο Τσίρειο μεταξύ ΑΕΛ και ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες πήραν ότι έδωσαν στο γήπεδο σε ένα ντέρμπι πολύ φτωχό σε ευκαιρίες.

Ένα παιχνίδι λοιπόν, με την ΑΕΚ να καταφέρνει να παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Φιόλιτς στο 70’ λεπτό στην τρίτη τελική που βρήκε στην αναμέτρηση και η ΑΕΛ να απαντά ένα δεκάλεπτο μετά με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Κάρλος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρακολουθεί ΑΕΛ-ΑΕΚ και τα λέει με Χαμπουλλά ο Ντολ

Παρ΄ όλα τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε πριν τον αγώνα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, κατάφερε να βγάλει ενδεκάδα με δυο αλλαγές. Ο Βάσκος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Τόνιο. Πλάνας, Γκονζάλες και Φακούντο τριάδα στην άμυνα. Κάσες και Σάστρε και Σπόλιαριτς στον χώρο του κέντρου. Ο Ραούλ αγωνίστηκε στο δεξί άκρο και ο Τέτε στο αριστερό. Από εκεί και πέρα οι Φιόλιτς και Γιάννου βρέθηκαν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Κέρκεζ, άλλαξε τη μισή ενδεκάδα. Ο Βόσνιος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό του 3-5-2. Ο Βοζίνια ήταν κάτω από τα δοκάρια. Τεσέϊρα, Γκαστανιάγια και Γκοντάλ χώρο της άμυνας. Μπροστά τους οι Νταβόρ και Μεντόγιεβιτς. Αριστερά τους ο Γουήλερ και δεξιά ο Μηνάς Αντωνίου. Από εκεί και πέρα Χουράδο και Μάε στην αιχμή του δόρατος, με τον Γερολέμου να αναλαμβάνει την οργάνωση του παιχνιδιού.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε για την ΑΕΛ από τον Γκοντάλ. Ο Γκαστανιάγα, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του με τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΛ, να προσπαθεί να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Ο Τόνιο δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση, άνηκε στην ΑΕΚ. Ο Γιάννου στο 15’, βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, με τον Αυστραλό επιθετικό να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Βοζίνια. Στο 23’ της αναμέτρησης, ο Μηνάς Αντωνίου πάτησε περιοχή κάνοντας το σουτ. Η μπάλα κόντραρε στον Μικέλ, με τον Μαε να εκμεταλλεύεται την κόντρα και να πλασάρει τον Τόνιο που απομάκρυνε με δυσκολία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προβάδισμα με υποδειγματική αντεπίθεση η ΑΕΚ-Απάντησε άμεσα η ΑΕΛ

Οι δυο ομάδες αναλώθηκαν στο να κάνουν λάθη στις μεταβιβάσεις τους, με το φτωχό αριθμό τελικών φάσεων να μην ξεπερνά τις δυο. Στο 64’ της αναμέτρησης είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ στην επανάληψη.

Β’ ημίχρονο

Η ΑΕΚ, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και πάλι με τεράστια ευκαιρία. Ο Γιάννου, μετά από εκπληκτική μπαλιά του Σάστρε, έκανε το πλασέ, στέλνοντας την μπάλα έξω. Ο Γκαζαριάν, βρήκε τον χώρο, κάνοντας ένα δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Τόνιο να απομακρύνει την μπάλα με υπερένταση. Εκεί που το παιχνίδι έδειχνε χαμένο από χέρι και για τις δυο ομάδες με πολύ αργό τέμπο ο Φιόλιτς κατάφερε να βάλει μπροστά το σκορ την ομάδα του. Ο Σάστρε, με μπαλιά μοιρογνωμόνιο, βρήκε τον Κροάτη, όπου με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η απάντηση από την ΑΕΛ ήταν σχεδόν άμεση. Ο Μικέλ, ανέτρεψε τον Μαέ στν περιοχή με τον Τιμόθεο Χριστοφή να καταλογίζει την άσπρη βούλα. Ο Κάρλος δεν αστόχησε, φέρνοντας τον ματς στα ίσα.

ΑΕΛ (Ν. Κέρκες): Βοζίνια, Γκοντάλ (Κάρλος 76’), Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα, Γουίλερ, Ζντραφκόφσκι, Μεντόγεβιτς, Γερολέμου (Γκαζαριάν 63’), Αντωνίου, Χουράδο (Μαρκόσκι 67’), Μάε

ΑΕΚ (Ι. Ιδιακέθ): Τόνιο, Γκονζάλες, Πλάνας (Τάντι 60’), Γκαρσία, Σπόλιαριτς, Κάσες, Σάστρε, Φιόλιτς, Ρουίθ, Τέτε, Γιάννου

Σκόρερ: Κάρλος 79’/ Φιόλιτς 70’

Κίτρινες: Μεντόγιεβιτς, Νταβόρ, Κάρλος, Γκαζαριάν / Φιόλιτς, Μικέλ, Φακούντο 
 
Κόκκινες: -/-

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς