Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καρφιά Ερμή για το ποδόσφαιρο σε κλειστές αίθουσες και γραφεία

  21/10/2019 21:19
Καρφιά Ερμή για το ποδόσφαιρο σε κλειστές αίθουσες και γραφεία

Καρφιά Ερμή για το ποδόσφαιρο σε κλειστές αίθουσες και γραφεία

  21/10/2019 21:19

Ξεκάθαρες αιχμές για το κυπριακό ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αφήνει ο Ερμής Αραδίππου, μετά την επικράτηση επί του Οθέλλου.

Οι φτεροπόδαροι αναφέρουν με ανακοίνωσή τους ότι η ομάδα τους έχει πάρει τον δρόμο επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια της Α' κατηγορίας, κάτι που θα γίνει μέσα στο γήπεδο.

Η ανάρτηση των φτεροπόδαρων:

«Απόψεις… με την έναρξη της εβδομάδας:

Ωραία αντρική νίκη η προχθεσινή της ομάδας μας σε ένα δυνατό ματς με ένα αξιόλογο αντίπαλο!! Respect στον Οθέλλο για την προσπάθεια των παικτών του στο τερέν.

Καλή ομάδα, η δική μας όμως φάνηκε δυνατότερη στα περισσότερα σημεία του αγώνα με παίκτες προσωπικότητες όπως οι Πάρντο, Κύπρου, Παπαθανασίου, Ζάρκοβιτς, διότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του τερέν και όχι στα γραφεία ή στις αίθουσες…

Επίσης, ο προπονητής μας είχε συγκεκριμένη στρατηγική μέσα στο ματς, η οποία του βγήκε. Αυτό δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ουσία είναι η ομάδα μας σε δύο εκτός έδρας ματς (η μία εκ των δύο εδρών εντελώς αφιλόξενη) και σε ένα εντός έδρας με ομάδα με σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ.

Έχει συνολικά 7 βαθμούς. Πολύ καλή συγκομιδή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι όμως. Από αύριο συγκέντρωση για το επόμενο πολύ δύσκολο και αυτό εκτός έδρας ματς με τον Ονήσιλλο στην Σωτήρα (Κυριακή 27/10, 15:30)

Εάν νικήσει και εκεί η ομάδα μας σημαίνει έχει πλέον το μέταλλο και την ποιότητα που απαιτείται για να πάρει σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής προς την Α’ Κατηγορία.

Έως την Κυριακή, όχι άλλα λόγια, μόνο δουλειά!

ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ.. ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΛΌΓΙΑ.. ΜΌΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Μόνο Ερμής!

ΕΡΜΗΣ =ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας