Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ο... πόλεμος του Κέρκεζ μετά τη Σαλαμίνα και η επίκληση στην Παναγία

  21/10/2019 21:29
Ο... πόλεμος του Κέρκεζ μετά τη Σαλαμίνα και η επίκληση στην Παναγία

Ο... πόλεμος του Κέρκεζ μετά τη Σαλαμίνα και η επίκληση στην Παναγία

  21/10/2019 21:29
Πολύ ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Βόσνιος τεχνικός, στάθηκε στο παιχνίδι αναφέροντας πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.
 
Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στα σχόλια που είχε κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα.
 
Αναλυτικά:
 
«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πάντα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ έχουν ενδιαφέρον. Ξέραμε πολύ καλά πως έπρεπε να πιέσουμε την ΑΕΚ για να μην έχουν την ευκαιρία να βγουν μπροστά. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, μπορεί να μην είχε τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά όλοι το απόλαυσαν. Οι προπονητές σίγουρα θέλουν το καλό της ομάδας τους, ειδικά εμείς που είμαστε αρκετό καιρό μαζί τους. Μετά την Σαλαμίνα είπα Παναγία μου, λες και ήταν πόλεμος, είδατε πώς έπαιξαν σήμερα και θέλω να τους δώσω ένα μεγάλο μπράβο. Μερικοί ανθρώποι πριν ξεκινήσουν να γράφουν πρέπει να σκέπτονται. Συγχαρητήρια στον κύριο Ιδιάκεθ για την δουλειά του. Να ευχαριστήσουμε  τον κόσμο που ήταν κοντά μας και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για τους τραυματίες: «O Αβραάμ και ο Ντόσα θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες. Ο Αντάμοβιτς θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Πρέπει να δούμε και για τον Γκοντάλ τι θα γίνει».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας