Θύρα 9: Το τριήμερο που πλησιάζει είναι φωτιά

Για όλα όσα ακολουθούν τις επόμενες ημέρες αναφέρεται μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Θύρα 9 αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί της Ομόνοιας 1948 με την Πέγεια. 

Η ενημέρωση:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9,περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Το τριήμερο που πλησιάζει είναι φωτιά, ακριβώς οπως γουστάρουμε.

Η δεύτερη μαγική εκδρομή για φέτος είναι προ των πυλών και δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας. Ο προορισμός αυτή την φορά είναι γνώριμος και μας ξυπνάει αναμνήσεις του παρελθόντος. Όπως και τότε έτσι και τώρα τρελλαμένοι κάνουμε απόβαση στην πράσινη Πάφο από την Παρασκευή και ανταμώνουμε με τα αδέρφια μας στο Fan Club της Πάφου για ένα pre game γνώριμο από τα παλιά.

Πριν το γλέντι ομως και την καθιερωμένη προετοιμασία για το παιχνίδι, την Παρασκευή το βράδυ η ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Παγκύπρια συνεδρία του μαθητικού της ΘΥΡΑ 9 όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την περαιτέρω οργάνωση του πιο ζωντανού κομματιού μας. Όλοι λοιπόν οι μαθητές μας πρέπει να βρίσκονται εκεί στο οίκημα μας στην Πάφο. Γιατί το μέλλον μάγκες, είστε εσείς και είστε η εγγύηση για την συνέχιση της παντοκρατορίας μας σαν οργανωμένη κερκίδα.

Το Σάββατο δίνουμε ραντεβού από νωρίς το πρωί ξανά στον σύνδεσμο των αδελφών μας στην Πάφο και αναχωρούμε μαζικά και δυναμικά η ώρα 13:00 με προορισμό το γήπεδο της πέγιας. Στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για να έρθει ακόμα μια νίκη.

Τέλος, την Κυριακή το πάρτι κορυφώνεται. Η ΘΥΡΑ 9, το μεγαλύτερο οργανωμένο οπαδικό σύνολο σε αυτό το νησί, κλείνει τα 27 χρόνια ζωής και παρουσίας στα γήπεδα. 27 χρόνια μαθήματα οπαδικής κουλτούρας, τρέλας και αφοσίωσης στην πιο ωραία ιδέα. Για αυτό σας καλούμε στο σπίτι μας. Την Κυριακή το βράδυ στις 19:00 όλοι δρόμοι οδηγούν στον κεντρικό μας σύνδεσμο οπου θα πραγματοποιηθεί μπουάτ με την είσοδο να είναι στα 4 ευρώ. Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν το παρόν τους και να στηρίξουν τον κεντρικό μας σύνδεσμο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της οργανωμένης μας κερκίδας. Σε μια νύχτα οπου θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

ΟΛΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΥΛΑ
ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ 9

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το θάνατο του 15χρονου-«Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ