Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ανακάλυψη του Τιμούρ που κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ανόρθωση

  22/10/2019 17:09
Η ανακάλυψη του Τιμούρ που κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ανόρθωση

Η ανακάλυψη του Τιμούρ που κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ανόρθωση

  22/10/2019 17:09
Ήρθε χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, το καλοκαίρι που προηγήθηκε. Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον επέλεξε για βασικό στο αγωνιστικό του πλάνο και ο ίδιος φροντίζει να τον δικαιώνει για την επιλογή του, όσο περνούν οι εβδομάδες.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός Μπράνκο Βργκοτς είναι ένας εκ των κορυφαίων σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν για την Ανόρθωση. Ιδιαίτερα, η απόδοσή του κόντρα στην Ομόνοια, την περασμένη Κυριακή ήταν εξαιρετική, καθώς ο ίδιος πραγματοποίησε αψεγάδιαστο παιχνίδι στο πλάι του συμπατριώτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ.
 
Ο Βργκοτς, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες κόντρα στον Ματ Νταρμπισάιρ στο παιχνίδι της Κυριακής, κάνοντας τον να μην φαίνεται απειλητικός για την εστία του Λόρια.
 

Και όμως, η εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια δεν μας προϊδέαζε για το τι θα επακολουθούσε. Όσοι τον έβλεπαν σε αυτά, εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για την ποιότητά και την κατάσταση που βρισκόταν.

Όλοι τελικά έπεσαν έξω, και ο πανύψηλος Κροάτης, μέχρι στιγμής, κερδίζει τις εντυπώσεις με την απόδοσή και τις ικανότητες του. Ο Κετσπάγια τον εμπιστεύθηκε και ο ίδιος, φροντίζει να τον βγάζει ασπροπρόσωπο παιχνίδι με παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας