Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αρκετές οι επιστροφές αλλά μόνο το πάγκο γεμίζουν-Χάνει και Πλάνας

  23/10/2019 15:00
Αρκετές οι επιστροφές αλλά μόνο το πάγκο γεμίζουν-Χάνει και Πλάνας

Αρκετές οι επιστροφές αλλά μόνο το πάγκο γεμίζουν-Χάνει και Πλάνας

  23/10/2019 15:00
Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα στην ΑΕΚ όσο αφορά την κατάσταση του Κάρλες Πλάνας. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, το οποίο είναι αρκετό να τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον για το παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Από την άλλη όμως, στα θετικά είναι και οι επιστροφές των Χέφελ και Μοϊσόφ. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, δεν θα πάρει σε καμία περίπτωση το ρίσκο να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστή που δεν είναι απόλυτα έτοιμος, με τους δυο που επιστρέφουν να δίνουν επιλογή από το πάγκο.

Μετά το σημερινό ρεπό που έλαβαν οι ποδοσφαιριστές των κιτρινοπράσιων της Λάρνακας, θα γίνει προσπάθεια να προπονηθεί κανονικά και ο Ιβάν Τρισκόφκσι, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ακοράν, με τον Ισπανό να ανεβάζει όλο και περισσότερο ταχύτητες, αλλά και να νιώθει και ο ίδιος καλά. Έτσι, ο 36χρονος άσσος θα δώσει και αυτός με την σειρά του το παρών του, τουλάχιστον στο πάγκο.

Οι μόνοι που παραμένουν στο απουσιολόγιο του Βάσκου τεχνικού είναι οι Φλοριάν και Τρουγιόλς. Ωστόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ, θα μετρά αρκετές επιστροφές στο παιχνίδι με την Ένωση για την 6η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας