Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπαθώνουν οι Απολλωνίστες για μισθοφόρους που δεν αντέχουν την πίεση

  23/10/2019 17:13
Ξεσπαθώνουν οι Απολλωνίστες για μισθοφόρους που δεν αντέχουν την πίεση

Ξεσπαθώνουν οι Απολλωνίστες για μισθοφόρους που δεν αντέχουν την πίεση

  23/10/2019 17:13
Καυστική ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα, μετά τη ήττα από τον Εθνικό Άχνας, οι οποίοι τονίζουν πως όποιος δεν αντέχει την πίεση πρέπει να σεβαστεί τον κόσμο.
 
H ανακοίνωση
 
Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Η ντροπιαστική ήττα της περασμένης βδομάδας αποτελεί πλέον παρελθόν.
 
Υποχρέωση όλων είναι να βρεθεί ο τρόπος έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Δεν χωράνε δικαιολογίες και κούφια λόγια παρά μόνο σκληρή δουλειά και πράξεις!
 
Το δηλώνουμε για ακόμη μία και τελευταία φορά. Οποίος νιώθει ότι δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, να σεβαστεί τον κόσμο και την ιστορία αυτής της ομάδας, καλύτερα να σηκωθεί να φύγει από μόνος τους άμεσα.
 
Εκ μέρους μας δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω ανοχή προς τον οποιονδήποτε μισθοφόρο ο οποίος πιθανώς και έχει παρεξηγήσει το που βρίσκεται.
 
Ματώστε την βαριά φανέλα που έχετε την τιμή να φοράτε, λυσσάξατε, κατεβάστε επιτέλους .....
 
Όχι για εσάς και τον προσωπικό σας εγωισμό αλλά για όλους εμάς. Για τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και μόνο, που τελευταία αναγκάζεται να γεύεται το φαρμάκι που τον ποτίζετε.
 
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ το Σάββατο θα είναι ανοικτός από νωρίς και όλα τα αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα βρίσκονται εδώ. Σημειώνουμε ότι το οίκημα μας στον Ύψωνα θα παραμείνει κλειστό.
 
Όπως πάντα με το ίδιο πάθος και την ίδια τρέλα! Αντέξαμε σε πολύ χειρότερες καταστάσεις μα πάντα συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να κρατάμε τα λάβαρα μας ψηλά!
 
Μέχρι την τελευταία μας πνοή.
 
Μια ζωή ΑΠΟΛΛΩΝ! Μια ζωή ΘΥΡΑ ΕΝΑ!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας