Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έναρξη του McDonald’s Kids Football Programme

  23/10/2019 17:50
Έναρξη του McDonald’s Kids Football Programme

Έναρξη του McDonald’s Kids Football Programme

  23/10/2019 17:50
Η εταιρεία McDonald’s™,ανακοίνωσε, σε διάσκεψη Τύπου, την έναρξη του McDonald’s Kids Football Programme, που ενθαρρύνει  τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, επικεντρώνεται στην ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση από επαγγελματίες προπονητές και  συμβάλλει στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, πάντοτε με σωστή καθοδήγηση.
 
Αφορά επιχορήγηση παιδικών ακαδημιών ποδοσφαίρου και από τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020, διευρύνεται με νέες και σημαντικές συνεργασίες.
 
Ήδη από το 2004,  η McDonald’s επιχορηγεί ιδιωτικές ακαδημίες ποδοσφαίρου και φέτος, μέσω της έναρξης του εν λόγω προγράμματος, διευρύνει την προσφορά της, με νέες χορηγίες σε πέντε παιδικές ακαδημίες ομάδων της πρώτης κατηγορίας.
 
Οι ακαδημίες αυτές ανήκουν στις ομάδες των Α.Ε.Κ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοιας και συγκεκριμένα το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα Πρωταθλήματα Grassroots, στα οποία συμμετέχουν παιδιά από 6 μέχρι 12 ετών.
 
Χαιρετίζει, παράλληλα, και την έναρξη συνεργασίας της με την Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγο και ιδρύτρια της Clear Mind Pro, κα Θάλεια Παναγή, η οποία με την εξειδίκευσή της στην Αθλητική Ψυχολογία θα προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και στήριξη σε παιδιά, γονείς και προπονητές.
 
Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, συνεχίζεται και η συμμετοχή της Κύπρου στο παγκόσμιο McDonalds Player Escort Programme, που δίνει την ευκαιρία σε παιδιά από 6 μέχρι 10 ετών να συνοδεύσουν μερικούς από τους αστέρες του ποδοσφαίρου στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. 
 
Επιπλέον, δύο παιδιά από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που στηρίζει το πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο FIFA World Cup™, 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ. 
 
Τέλος, η CSR Coordinator της McDonald’s Κύπρου, κα Κατερίνα Ανδρέου, ανέφερε, σε διάσκεψη Τύπου, ότι «Διαχρονικά, τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα για εμάς», προσθέτοντας ότι «Η McDonald’s δεσμεύεται να συνεχίσει να φροντίζει και να επενδύει στα ενδιαφέροντα, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευσή τους».
                                                                                                                 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας