Συγκινημένος αποχαιρετά την Κύπρο μετά από 17 χρόνια ο Σόσιν

Το δικό του ξεχωριστό αντίο στην Κύπρο έδωσε αποχωρώντας μετά από 17 χρόνια ο Λούκας Σόσιν, αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή για τη σπουδαία καριέρα του.

Ο σπουδαίος Πολωνός επιθετικός ήρθε στην Κύπρο το 2002 και αποτέλεσε έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου χτίζοντας τ' όνομά του σε Απόλλωνα, Ανόρθωση και Άρη.

«Μετά από 17 χρόνια, 2 μήνες, 8 μέρες και 3 ώρες στην Κύπρο, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου, συναδέλφους και άλλους ανθρώπους για ένα φανταστικό και αξέχαστο χρονικό διάστημα της ζωής μου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο φόβος και τρόμος των αντιπάλων που αγωνίστηκε σε Ομόνοια και Ανόρθωση
 
Στην Κύπρο έκανα τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα πραγματικότητα. Πρωταθλητής με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Κυπελλούχος με τον Απόλλωνα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ανορθωση. Τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ. 271 ματς και 178 γκολ. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Τώρα είναι η ώρα να πάω πίσω στην χώρα μου την Πολωνία για νέες προκλήσεις. Φεύγω από την Κύπρο όμως αφήνω πίσω μου αναμνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και να έχετε μια όμορφη πτήση!».
 

Δειτε Επισης

Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Πρόταση του Άρη για απόκτηση του Μπα, απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ»
Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ