«Είναι αργή η καρδιά του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορείς να αλλάζεις συνέχεια παίκτες»

Τη δική του άποψη για το χθεσινό (24/10) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα που διαθέτει και να σταματήσουν να ασχολούνται με το σύστημα ή με το ποιος παίζει. 
 
«Το κύριο στοιχείο για τον ΑΠΟΕΛ ήταν να μην χάσει χθες στο Μπακού κάτι που κατάφερε. Θέλουμε δύο νίκες για να προκριθούμε. Έχουμε δυνατότητες και μπορούμε να κερδίσουμε τους αγώνες πρέπει να βελτιωθούμε στους τομείς που έχουμε αδυναμίες. Να πάμε ένα επίπεδο μπροστά με βάση το υλικό που έχουμε. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν είναι ανάλογο των παικτών που έχουμε. Έστω και αν έχουμε ποιοτικούς παίκτες δυσκολευόμαστε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Το να λέμε γενικά και αόριστα ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερο είναι γενικό. Είναι κενά λόγια όταν λέμε ότι ένας παίκτης δεν τα δίνει όλα και δεν έχει θέση στην ομάδα. Δεν μπορείς να πεις ότι οι παίκτες δεν τα δίνουν όλα. Δεν τους ευνοεί ο τρόπος παιχνιδιού τους παίκτες.
 
Δεν μπορείς την Παρασκευή να αποφασίζεις ότι το Σάββατο θα παίξεις ένα άλλο σύστημα. Δεν ασχολούμαι με ποιο σύστημα παίζει ο κόουτς. Ειδικά για την περίπτωση του ΑΠΟΕΛ θα πω μια άποψη. Πάρτε τον αγώνα τον ψεσινό, δεν αμφισβητώ την ποιότητα. Ο κεντρικός διάδρομος είναι αργοί παίκτες. Όταν η καρδιά είναι αργή – όσο ποιοτική και να είναι – έχεις ένα πρόβλημα στη δημιουργικότητα. Έχουμε τους παίκτες να μεταμορφώσουμε και να μην λέμε ότι πρέπει να παίξουν καλύτερα οι παίκτες και ευχολόγια. Σε κάθε γραμμή πρέπει να έχεις παίκτες να αιφνιδιάζουν για να προκαλείς ανισορροπία. Με όποια ομάδα και να παίζεις Παραλίμνι και Δόξα (σ.σ. χωρίς να τις υποτιμώ) θα δυσκολευτείς να τις κερδίσεις. Πρέπει να βάλουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι τους έχουμε στο ΓΣΠ. Ν' αναγνωρίσουμε παίκτες που έχουν δυνατότητες και να τους περιορίσουμε. Δεν μπορείς από παιχνίδι σε παιχνίδι ν' αλλάζεις πέντε παίκτες».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή