Νέα απάντηση ΑΠΟΕΛ σε Ομόνοια-«Γιατί δεν ενοχλήθηκαν τότε

Την επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στην Καραμπάχ σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη χθεσινή (24/10) ανακοίνωση της Ομόνοιας και απάντησε λέγοντας ότι οι πράσινοι δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν ορίστηκε σε φιλικό αγώνα ο διαιτητής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών πρόσθεσε επίσης ότι η τιμωρία του Τάμαρι ήταν μόνο η αρχή και ενδέχεται ν' ακολουθήσουν κι άλλες σε παρόμοιες περιπτώσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παίρνει θέση στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Χατζηλούκας

Οι δηλώσεις του:

Το αρχικό του σχόλιο για το ματς κόντρα στην Καραμπάχ: «Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Φτάσαμε στις 4:30 Κύπρο. Το θετικό είναι ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να ελέγχουμε την εξέλιξη του γκρουπ βάση των δικών μας αποτελεσμάτων. Για να μπορέσουμε να περάσουμε το εμπόδιο της Καραμπάχ, σημαίνει πως πρέπει να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Δώσαμε περισσότερο βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ώστε να προστατεύσουμε την εστί μας. Περιορίσαμε τον αντίπαλο, σκοράραμε δύο γκολ, όμως δεν κρατήσαμε τη νίκη που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμη. Θα κάλυπτε την ήττα από την Ντούντελανζ. Είναι διαφορετικά τα βαθμολογικά δεδομένα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι με την Καραμπάχ. Πρέπει να το κερδίσουμε».

Αναφορικά με τον κόσμο: «Η Καραμπάχ αγωνίζεται σε ένα στάδιο των 7000 οπαδών που δεν γεμίζει. Στους αγώνες της Ευρώπης, αγωνίζεται σε άλλο που είναι πάντα sold out. Αν αυτά τα ακούει ο ΑΠΟΕΛίστας, ότι είναι το πιο σημαντικό και χρειάζεται να υπογραμμίζουμε την ανάγκη να έρθουν, δεν θα πετύχουμε κάτι. Αν δεν κατανοήσει ότι είναι δύσκολο για την ομάδα να αγωνίζεται με 3000-4000 κόσμο, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε εμείς αυτό. Ακόμη κι αν δεν είναι κάποιος ικανοποιημένος, δεν έχει να κάνει με την μη παρουσία του κόσμου. Να σκεφτούν αυτό που λέγεται για χρόνια, ότι είναι ο 12ος και βοηθά την ομάδα. Άρα αν απουσιάζει δεν μπορεί να έχουν απαιτήσεις αυτοί που λείπουν για το ότι δεν παίζει καλά η ομάδα. Αυτοί που έρχονται, και τους ευχαριστούμε, δεν γίνεται να υπάρχουν δύο πρόσωπα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε αποδοκιμασίες. Μπορείς να το κάνεις στο τέλος, την ώρα που παίζεται όχι μόνο είναι άκομψο αλλά προσφέρει το αντίθετο. Ξέρω ότι αυτά δεν είναι αρεστά, αλλά είναι η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κανείς στον ΑΠΟΕΛ που δεν θέλει την βελτίωση και τις επιτυχίες. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Αυτή η ομάδα έχει κάνει το 3 στα 3, βρίσκεται στο κόλπο της Ευρώπης και ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν θα έχουμε τον κόσμο με τη Νέα Σαλαμίνα και με την Καραμπάχ».

Για την τιμωρία του Τάμαρι: «Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής ο Τάμαρι, γιγαντώνει το συμβάν. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, υπήρξαν από την άποψη της πολιτικής της διοίκησης, να σφίξει τα ζωνάρια. Υπήρξαν κι άλλες τιμωρίες σε σχέση με κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν πιο αυστηρά. Ο Τάμαρι είναι απλά ένα παράδειγμα που γνωστοποιήθηκε επειδή έμεινε εκτός αποστολής. Καθυστέρησε να παρουσιαστεί σε μια συνάντηση της ομάδας. Όποιος δεν τηρεί τα χρονοδιαγράμματα, τιμωρείται. Είναι μια ομάδα. Δεν έγινε κάτι άλλο, να μην το γιγαντοποιούμε, όλοι κατανοούν ότι υπάρχει πλαίσια. Έληξε το θέμα, τιμωρήθηκε».

Για τον Ιωάννου: «Δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα, του προκάλεσε αρκετό πόνο, προσπάθησε να συνεχίσει. Είχε πόνο χθες, όμως σήμερα τον περιμένουμε στην προπόνηση για να δούμε τι συμβαίνει. Είναι στην κνήμη το χτύπημα. Καλύτερα να περιμένουμε».

Για την περίπτωση του Λούκα Χατζηλούκα και όσα ακούγονται: «Όταν θα συμβεί κάτι, θα τοποθετηθώ. Μιλώ μόνο με γεγονότα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ως διοίκηση αυτό το οποίο γίνεται πάντα είναι να προσπαθήσει να προσφέρει το καλύτερο για να βελτιώνεται η ομάδα. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει πάντα. Από την ημέρα που έφυγε ο Κωστή, υπήρξε ένα κενό, αν θα συμπληρωθεί τώρα ή αργότερα είναι ανοικτό».

Τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανακοίνωση της Ομόνοιας λέγοντας ότι: «Χθες ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μετά από δηλώσεις παραγόντων της Ομόνοιας, στο πλαίσιο άσχετης εκδήλωσης. Διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ομόνοιας, νομίζω πως αν της απευθύνουμε το ερώτημα για το γιατί δεν ενοχλήθηκε ο Απόλλωνας, η Ανόρθωσης κτλπ, θα γίνει κατανοητό. Η Ομόνοια γιατί δεν ενοχλήθηκε όταν ο Νικολάου ορίστηκε σε φιλικό; Έτυχε να μιλήσουν δημόσια στο τρίτο παιχνίδι το οποίο τυγχάνει να είναι δικό μας. Νομίζω είναι εμφανές. Γενικότερα βλέπουμε την επικοινωνιακή πολιτική της Ομόνοιας φέτος, είναι κάπως διαφορετική. Ίσως η ανακοίνωσή της να συνοψίζεται σε μια παράγραφο, “ούτε μας απασχολεί”, που αυτό δείχνει ότι είναι εμφανές και δεν ισχύει ότι δεν την απασχολεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς