Ο φόβος του Πάμπου και η υπόσχεση του κόντρα στην Ομόνοια

Το δικό του σχόλιο για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ομόνοια άφησε ο Πάμπος Χριστοδούλου, στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ακριβώς μετά τον αγώνα.

Ο Κύπριος τεχνικός των μαυροπρασίνων μεταξύ άλλων ανέφερε την ευχαρίστηση του για το αποτέλεσμα αλλά και την ελπίδα του πως η ομάδα θα πάρει σιγά-σιγά τα τρίποντα που χρειάζονται.
 
Αναλυτικά:
 
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε καλύτερα και κατάφερε να σκοράρει. Από εκεί και πέρα η ομάδα μου ήταν πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη».
 
«Στο τέλος εμείς είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν το κρύβω πως μετά τη μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε πως ήρθε στο μυαλό μου πως θα δεχτούμε τέρμα και πάλι στις καθυστερήσεις. Αποφάσισα να κλείσω ακόμη περισσότερο την ομάδα».
 
«Η Ομόνοια είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα βρει τον δρόμο της να φτάσει ψηλά. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν στο γήπεδο. έχουμε δυο παιχνίδια πολύ δύσκολα και πρέπει να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε βαθμούς γιατί δεν το αξίζουμε να ήμαστε τόσο χαμηλά στον πίνακα».
 
Για την συνέχεια του Ολυμπιακού: «Αυτό που με φόβισε περισσότερο είναι να μην χάναμε τα τελευταία λεπτά. Αυτοί που βρίσκονται εδώ στην ομάδα δίνουν τα πάντα. Εκεί που χρειαζόμαστε τους ποδοσφαιριστές που κάνουν την διάφορα δεν τους είχα. Αυτό που αισιοδοξώ είναι πως η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει καλή ομάδα. Θα έρθουν καλύτερες μέρες και τα τρίποντα. Έρχονται παιχνίδια απέναντι στον Εθνικό και την Ένωση που μπορούμε να τα χτυπήσουμε περισσότερο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
  • oLYMP

Δειτε Επισης

Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»